2013. szeptember 2., hétfő

Új film és anti-kalóz reklám

Sziasztok!

     A Japan Patent Office és az Agency for Cultural Affairs nemrég megosztotta velünk azt, hogy kolaboráltak egy live-action filmben, ami Matsumoto Leiji Captain Harlock cimű mangája után készült el idén augusztus elején.

     Körül-bekük 40 ezer posztert akarnak kiragasztani a film főszereplőjével rajta, közterületi épületeken, egyetemeken, bentlakásos iskolákban, valamint gimnáziumokban is. A poszteren egy nagyon érdekes kijelentés is olvasható lesz majd: "Még az űrkalózok sem bocsájtják meg a kalózkodást!" Ezzel arra próbálják felhivni a figyelmet mennyire fontos, hogy eredetieket vegyünk és ne másolatokat... mindenből.

     A film tulajdonképpen egy remake-ként is felfogható, ami a korábbi Space Pirate Captain Harlock cimű anime klasszikus után készült, a Toei Animation eddigi legnagyobb költségvetésével, ami számokban több, mint 30 millió USA dollárt jelent. A főszereplők Oguri Shun, mint a cimszereplő és Miura Haruma, mint Yama lesznek.

     A film szeptember 7.-én fog nyitni Japánban, és a londoni GFM Films máris felvette azok közé a produkciók közé, amelyeknek szinkronizálni szeretnének, eddig legalább két nyelvről beszélnek, de előfordulhat, hogy sokkal több is készül majd.



Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése