2013. szeptember 2., hétfő

Squid Girl a kocsidra!

Sziasztok!


      A japán autóalkatrész és kiegészitő kiskereskedő, az Autobacs Seven hozzáadta az "Autó burkolatok"-at a szolgáltatások menüjéhez. A szolgáltatást forgalmazni a Super Autobacs kiskereskedő boltban kezdték el júliusban.

     Ez a bizonyos autó burkolat nem más, mint egy termék, ami felöltözteti az autókat, egyszerűen azáltal, hogy rámásolja, majd rögziti a filmet a kocsi kivánt részére. Amellett, hogy szép, ez az akármi megvédi az autót a kövek vagy más balesetek okozta károktól is. A film persze eltávolitható könnyedén, ezzel igazán könnyűvé teszi az autók dekorálásának alkalomhoz illő váltogatását.

     Kérdezheted mi ebben az érdekes? Hát az, hogy ezeken a filmeken mostmár megtalálhatóak a Squid Girl anime szereplői is. Összesen négy verziót készitettek a kocsi testére. Ezekkel a Squid Girl-ös diszitésekkel én például nagyon szivesen elmennék valami animés eseményre, akár conra, vagy vetitésre, vagy akárhova. Gondolom ti is igy vagytok vele, igazam van?

     Meg kell emlitenem, hogy a burkolatok ára a nagyságuk függvényében változik. Az S méret 2,047 yenbe kerül, az M 6,825 yenbe, az L 14,332 yenbe, mig az XL (vagy LL) 43,680 yenbe kerül. Persze a Squid Girl-ös filmeket előbb meg kell vásárolni, nem részei a burkolós szolgáltatásnak a Super Autobacs üzleteiben... még.

     A vásárlási megrendeléseket, úgy a burkolatokra, mint a burkolási folyamatra nézve az AUTOBACS.COM internetes oldalon érhetitek el. A burkolatokat megvehetitek, de ha szeretnétek felrakni, akkor szükséges lesz elmennetek a Super Autobacs üzlethez Japánban.

     Persze itt nem az animék vannak hangsúlyozva, a Squid Girl-ös burkolaton kivül másfajtákat is lehet venni. Találtok majd további 6 variációt, összesen 34 különböző szinben, szóval mindenki megtalálhatja a saját izlésének megfelelőt.



Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése