2013. augusztus 1., csütörtök

Angol nyelvű trailer-ek jelentek meg a napokban

Sziasztok!

      Nem akarok hiperaktivnak tűnni, de gondoltam nem szeretnétek lemaradni ilyesmiről, főleg, hogy legtöbbetek érti az angol nyelvet. Rövid leszek, nincs melléduma, csak hagyom a videókat, hogy nézzétek meg és megyek is :)
      Szóval az első videó, amit biztosan sokat vártok, hiszen nagyon beharangozott animéről van szó, az a Blue Exorcist angol nyelvű trailer-e. Nézzétek meg!

     A következő anime neve talán nem olyan ismert, de az is lehet, hogy én tévedek. Nézzétek meg tehát a Girls und Panzer angol trailer-ét, ami nekem kifejezetten tetszett, bár nem tudom megmondani, hogy pontosan milyen érzéseket hagyott bennem... tényleg nem tudom....

      Mára részemről ennyi, remélem kielégitettem kiváncsiságotokat, és mostmár tudjátok mely animéket irjátok fel a várólistára, melyiket ne (azért remélem ez utóbbit kevesebben várjátok).

      Amig ezekre az animékre vártok velem együtt, addig látogassátok meg legújabb munkatársunk blogját, aki igyekszik minden fontosat megosztani veletek Japán testvéréről, Koreáról, K-Popról, hasonlókról. Mivel ez nem egy különálló blog, hanem az AKK intézményén belül működik azt szeretném, ha úgy támogatnátok azt a projektet is, ahogy ezt. Mia Kim számit rátok, és vár titeket a legújabb hirekkel!

Ismét, Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése