2013. augusztus 2., péntek

Evangelion 2.22 augusztus 31.-én a Toonami-n

Sziasztok!

     Az Anno és Khara sci-fi széria második része hamarosan különleges extrákkal fog jelentkezni.
     Az Adult Swim Toonami-ja szerdán bejelentette, hogy futni fog az Evangelion: 2.22 You Can (Not) Advance cimű film augusztus 31.-én. A Toonami stábja azt is elárulta, hogy az amerikai televizió műsora egy kis különleges extrával is készült, amit viszont nem oszt meg előre a nézőkkel, hanem ki kell várni türelmesen.
     Ezen kivül azt is közölték, hogy egy amerikai széria, a Star Wars: The Clone Wars veszi át az Eureka 7 anime helyét, miután az befejeződik az Adult Swim-en következő hónapban. Az Adult Swim úgy tervezi, hogy a teljes fináléját levetiti az Eureka 7-nek, nem csupán a vágott verziót, amit az anime eredeti futásánál mutattak 2007-ben.
       Az Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance a második film a Hideaki Anno és Khara féle négyrészes feldolgozásnak, amit a Gainax Neon Genesis Evangelion televiziós anime sorozata után készitettek. Az Evangelion: 2.22 tulajdonképpen a home video megjelenésének cime lesz. A film 2011-ben volt vetitve az amerikai mozikban, ám a FUNimation Entertainment csak ebben az évben jelentetett meg DVD és Blu-ray változatot Észak-Amerikában.

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése