2013. augusztus 20., kedd

Vissza- és előretekintés AKK módra

Sziasztok!

      Ha visszaszámoltok velünk együtt egészen az AKK megnyitásáig, akkor nektek is feltűnik majd, amiére én is csak épp ráeszméltem... Már közel egy éve vagyunk veletek naponta (volt, hogy csak hetente). Nem tudom, hogy hányan vannak közöttetek olyanok, akik folyamatosan velünk voltak a kezdetektől vagy csak most kapcsolódtatok be... De szeretném elmondani, hogy örülök nektek!

      Szeretném, ha tudnátok, hogy nagyon sokat jelent nekünk a támogatásotok, hiszen nem is tudnátok elképzelni, hogy mennyi munka van egy-egy cikk mögött, főleg, mivel nem sokan vagyunk, ingyen csináljuk és rengeteg egyébb elfoglaltságunk is van.

      Két nappal ezelőtt ünnepeltük meg mind közösen Hachiko-sama 19. születésnapját, amiért mind elutaztunk hozzá, hiszen neki lakhelyet kellett váltania az egyetemi tanulmányai miatt. Amit megigért, hogy a tőle telhető legtöbbet fogja adni ezután is az AKK olvasóinak.

      Mia (AKK: K-Pop World) és én továbbra is lakótársak vagyunk. Persze mi sem érünk rá egyfolytában, mint tudjátok nekem több hónapot ki kellett hagynom, mivel most fejeztem be az egyetemet és ez rendkivül sok erőfeszitést igényelt tőlem, illetve azóta elkezdtem tolmácsként dolgozni. Mia most kicsit szabadabb, hiszen ő még egyetemista, de hamarosan neki is kezdődik az utolsó éve, ezért neki is rengeteg plusz megerőltetésbe fog kerülni a blogon való tevékenykedés.

      Aoi-san a hirszerzőnk, egyelőre konkrétan nem vesz részt a blog megalkotásában, de elengedhetetlen szerepe van a háttérmunkálatokban, ezért rá is gondoljatok néha.

      Szomorú része is van a dolognak, Listást útközben elvesztettük (igy most fiú nélkül maradt az AKK csapata), sajnos ő nem tudta egyébb dolgai mellett a bloggal kapcsolatos teendőit is beiktatni a napirendjébe, de reméljük, hogy majd még csatlakozik hozzánk ismét.

      Ezt csak azért szerettük volna megosztani veletek, mert szeretnénk, ha tudnátok, hogy egyáltalán nem könnyű a bloggerkedés. Emellett pedig elhatároztuk, hogy a jövőben még érdekesebbé szeretnénk tenni a blogot, amiben a ti segitségetek is fontos lehet. Elmondom hogyan:
  • BÁRKIT, aki érdeklődik a témák iránt (esetleg Miahoz hasonlóan új témát kezdeményezne), azoknak a jelentkezését várjuk
  • várjuk  ÖTLETEITEKET a bloggal kapcsolatban (bármit, ami épitő jellegű)
  • ha a blogon jársz, oldalt vegyél részt a SZAVAZÁSOKON (Listás hiányában már nincs annyi, mint régen)
  • DESIGNEREKET is keresünk!
  • szeretnénk, ha MEGOSZTANÁTOK az általatok kedvelt cikkeket, vagy az egész oldalt ismerőseitekkel :o3

       Akane-chan, XOXO és
Hachiko-sama,
valamint az AKK többi tagja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése