2013. augusztus 19., hétfő

One Piece különkiadás

 Sziasztok!

     Hirszerzőink a tegnapi nap folyamán szereztek tudomást arról, hogy Japánban már fut a reklámja a One Piece különkidásának, a One Piece Episode of Merry: Moo Hitori no Nakama no Monogatari (azaz Merry epizódja: Még egy barát históriája). A két órás különkiadás tényleg rendhagyó lesz, mert szombaton, augusztus 24.-én, este 9 órakor fogják a vetitést kezdeni, holott a One Piece anime általában mindig vasárnap jelenik meg.

     Valójában én már utánna olvastam annak, hogy mi is lesz ebben a különkiadásban, de az az igazság, hogy nem igazán fogok megosztani belőle semmit, mert ez úgy az igazi, ha minden információ nélkül fogjátok majd amint lehet és szépen megnézitek. De ezt nem is kell mondanom, az igazi One Piece fanok alapból ezt fogják tenni, és egyáltalán nem várják el, hogy tele spoilerezzem a bejegyzést kedvenc animéjük részleteiről. Legalábbis szerintem ilyen egy igazi fan...
      Rajongók figyelmébe ajánlok még egy érdekességet, hiszen ez a különkiadás pontosan egy évvel az előző, One Piece Episode of Nami: Kookaishi no Namida to Nakama no Kizuna cimmel kiadott speciális rész után jelenik meg.

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése