2013. augusztus 15., csütörtök

Say: I love you

Sziasztok!
        Ma fejeztem be egy már elkezdett mangámat, amit most meg is szeretnék mutatni.
A szerzője és rajzolója: Kanae Hazuki
2008 as "évjáratú"
Dessert magazinban jelent meg , amit csak azért emlitek meg ,mert az ön reklám benne van a mangában :)
Anime is készült belőle
           Kezdjük az értékelést :

  • Negatívumok : 
- véleményem szerint egy-egy helyen pocsék a .rajz....
- minden 2.karakternek szomorú története van....mi van japánban csak nehéz sorsú emberek vannak ??

  • Pozitívumok: 
- egy-egy helyen nagyon vicces , pl.. : képzeljétek el a csaj meg a srác sétálnak , amúgy járnak , a csaj egyszer csak megszólal , hogy túl közel van és menjen arrább , illetve ne nézzen így mert ez undorító .... OH YEAH ... vonjuk le a következtetést : a kis csaj látta a "hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alat"
vagy, nem is tudom hányszor elmondják a mangában , hogy "jaj ez az a srác akit láttunk a múltkor a DESSERT magazinban "... most komolyan??
- vannak üzenetei  , tényleg tök komoly üzeneteket hordoz az egész.
-jól kidolgozott karaktereket láthatunk
- van jellem fejlődés benne
-gondolkoztam , hogy negatívumnak , vagy pozitívumnak írjam azt , hogy kb 24 fejezet alatt eltelik ... negatívum , mert sok karaktert csak úgy ni hirtelen látunk változni én pl. nem emlékszem , hogy Aiko meg Mei , hogy is lettek olyan jóban , de végül is túl lehet élni . Meg szerintem , ha nem telne el ennyi idő akkor meg nem tudna igy pörögni az égsz story
- teljesen hétköznapiak a szereplők , akik tisztában vannak hibáikkal ,persze van aki változtatni szeretne rajta és van aki nem ...pont mint a való életben . A karakterek amúgy tényleg nagyon reálisak , könnyen lehet velük azonosulni.
- ahhoz képest  hogy milyen romantikusnak hangzik a címe , nem érzékeled , hogy most tényleg nagyon az lenne és minden a két szerelmes pár körül forog , persze is minden 3. lány szét akarja őket szedni , aztán van aki rájön , hogy mégsem és van aki nem.

na jó, ha kedvet kaptatok a mangáhaz akkor olvassátok el ITT, de mivel fut , ahogy észre vettem itt frissitik leggyakrabban , csak ez angol
vagy ha nem szerettek olvasni , akkor mindenképpen nézzétek meg az anime verzióját indavideón , láttam fent van , azt nem linkelem be , guglizzatok rá.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése