2013. augusztus 9., péntek

A GJ Club-nak lesz folytatása

Sziasztok!

     Bocs, hogy megint ilyen később zavarok, de nemrég értesültem egy két újdonságról. Az elsőt rögtön meg is osztom veletek. Az NTV hivatalos GJ Club animének szentelt weboldalán szerdán közzétették, hogy az animesorozatnak bizony lesz egy folytatása. Hogy nehogy rögtön mindent megtudjon az animerajongó azokról a dolgokról, amik az alkotóknak már most is kristálytiszták és világosak, azt is hozzáfűzték, hogy több információ majd a jövőben. Igen, tudom, ennek is van értelme, mégpedig az, hogy fent tartsák vele az érdeklődést, és biztositsák magukar arról, hogy én követni fogom rengeteg más fontos oldal mellett a weboldal folyamatos újitásait, amiről persze most is értesiteni foglak titeket. Ha megsem tenném ti magatok is utánnanézhettek a dolognak ITT. Cuki oldal, nemde?
     Újabban egyáltalán nem meglepő, hogy egyre több animének képezi az alapján regény. Ebben a helyzetben is fennáll ez a dolog, hiszen az anime Araki Shin GJ Club vagy GJ-bu cimű 2010-ben hóditókörútjára indult regényének adaptációja. A regény érdekessége többek között, hogy mind a kilenc kötet 36 darab rövid történetet ir le középiskolás tanulókról, mégpedig pontosan négy oldalban. Az animének eddig 12 epizódja van.
      Az anime első részéről azt érdemes tudni, hogy a Dogakobo studióban készült, ahol a Yuruyuri is, és az a rendező dolgozott rajta, aki a Blue Exorcist-en vagy a Sword Art Online-on: Fujiwara Yoshiyuki. Az animében olyanok hangját hallhatják a nézők, mint Shimoto Hiro, Uchida Maaya, Miyamoto Yume, Mimori Suzuko vagy Arakawa Chika.
      Az anime amúgyis nagyon új, hiszen január 9.-én debütált Japánban és egészen márciusig tartott. A Crunchyroll a sikerben bizva több más országba is elvitte a GJ Club-ot, igy nem csak Japánban volt sikere. Kiváncsian várjuk a folytatást!

Akane-chan, XOXO 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése