2013. augusztus 9., péntek

Monogatari második évad promo

Sziasztok!

     A Monogatari széria második évadának saját hivatalos weboldalán megosztották a széria következő részének első promo videoját csütörtökön, ez is a NisiOisin Kabukimonogatari regéne alapján fog készülni. Japánul értőknek minden ITT található, a többieknek még elmondom azt is, hogy a promo videót Araragi Koyomi narrálja, azaz Kamiya Hiroshi hangját halljuk, ahol elmagyarázza nekünk azt, hogy vissza fog nézni Hachikuji Mayoi múltjába Mayoival együtt, az elveszett lánnyal, aki meghalt olyan tiz évvel ezelőtt. Na mit szóltok, hogy hangyik? Gondoltam, hogy a széria rajongóinak nagyon is jól, de szerintem látni is szeretnétek, szóval itt van:


     A sorozat új évadát rendezni Shinbo Akiyuki fogja, aki egyben a szövegért is felelőss lesz részben, a főszövegiró, Tou Fuyashi mellett. Értesüléseim szerint Watanabe Akio lesz a felelős a karakterek design-jáért, ne meg emellett még a vezető animációs igazgatója is SHAFT-nak, de az ő szakértelmével nyilván nem lesz probléma ellátni a munkaköri leirást. A zenéért, amit majd hallani fogunk Kousaki Satoru  lesz a felelős. A cast nem változik a Bakemonogatariból és a Nisemonogatariból.
      A második évada a Monogatari szériának nem egyszerűen átveszi a történetet, de voltaképpen olyan lesz, mintha szinkronizálná, újragondolná az eredeti regény hat kötetét, legalábbis ezt igérik nekünk a készitők.
      Az anime premierje múlt hónapban volt Japánban, sajnos még nem láttam, viszont a jó hir az az, hogy a Crunchyroll Japánon kivül is szeretné terjeszteni az új anyagot. Úgy a Nekomonogatari (fekete), mint a Monogatari második évadjának jogait a tengeren túlon az Aniplex America szeretné birtokolni a jövőben. Mivel nagyon sokat emlegették azt hiszem én sem fogom kihagyni. Persze megjegyezném, nem nézek meg minden animét, amit megosztok veletek, gondoljatok bele... szinte lehetetlen lenne, főleg igy, hogy osztozom a laptopon a lakótársammal, Mia-val, akit már ismerhettek az K-Pop World-ből.

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése