2013. augusztus 2., péntek

A Super Seisyun Brothers mangából anime készül

Sziasztok!

     A Super Seisyun Brothers Shinmoto Shin alkotása, műfaját tekintve komédiának lehet nevezni és középpontjában különleges testvérpárok állnak.
     A Comic Polaris, az inkább shoujo mangákkal foglalkozó weboldal nemrég közölte, hogy Shinmoto Shin mangájáért animekészitők érdeklődtek, és már el is érték azt, hogy hamarosan animét készithessenek a mangasorozatból. Bővebb információ japánul olvasó és beszélő látogatóinknak ITT állnak rendelkezésre.
     A manga középpontjában a humor áll. Két különálló testvérPÁRról van szó, mind a két esetben idősebb lány, fiatalabb fiú a felállás, és a manga által megörökitett és elmesélt történetük minden egyes pillanatát túlfűti a humor.
     Amit még hivatalosan tudni lehet az, hogy a Super Seisyun Brothers első kötete október 15.-én fog megjelenni, mig a második igen stilusosan épp egy hónappal később, november 15.-én. Kövessétek, ha érdekesnek találjátok, szerintem nem fogjátok megbánni... ha mégis, akkor Hachiko-sama időben értesit, hogy ejtsétek az olvasandók listájáról.

Akane-chan, XOXO


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése