2013. augusztus 12., hétfő

Kill la Kill ad felirattal

Sziasztok!

     Az Aniplex USA elkezdte sugározni a Kill la Kill reklámját angol feliratokkal vasárnap. A Kill la Kill egy harcos-akció anime, amit Imaishi Hiroyuki-nak és a Trigger-nek köszönhetünk. A reklámon semmit sem változtattak az eredeti, Japánban is megjelent reklámhoz képest, ami ott már májusban is látható volt, tényleg csak az angol felirat a különbség.

     Szombaton, az Otakon-on került bejelentésre az amerikai Aniplex részéről, hogy licenszszerződést kötött a Trigger Kill la Kill cimű animéjére. Azt is hozzátették a rajongók örömére, hogy már ezen az őszön el akarják kezdeni az anime vetitését, és egy home video sorozat is tervben van már a részükről. Minden további infomációt maga az amerikai Aniplex fog majd közölni egy későbbi dátum alkalmával, ha már végleges lesz.
     A sztoriról egyelőre nem sokat tudok, de azt már igen, hogy a fő szintér az eseményekhez egy középiskola lesz, ahol Kiryuin Satsuki diáktanácselnök irányit mindent. Matoi Ryuko pedig, aki éppen csak megérkezik a suliba mindent megváltoztat...

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése