2013. augusztus 12., hétfő

A Funimation még több animét adhat ki

Sziasztok!

     Az észak-amerikai anime forgalmazó vállalat, a FUNimation Entertainment bejelentette az Otakon-on szombatok, hogy hamarosan ki fogja adni Watanabe Shinichiro és a Sunrise Cowboy Bebop cimű televiziós anime szériáját digitális formában, valamint Blu-ray-en is, most először Észak-Amerikában. A Funimation tervei szerint ez 2014-ben történhetne meg. Ezen kivül azt is bejelentették, hogy a következő animékre is megkötötték a licensz-szerződést, amelyek nagyrésze korábban a Bandai Entertainment lincensze alatt áltak. Itt a lista:
  • Outlaw Star
  • Escaflowne: A mozifilm
  • The Vision of Escaflowne
  • My-HiME
  • My-Otome
  • My-Otome 0~S.ifr~
  • My-Otome Zwei
 
     A Sunrise producerétől, Ozaki Masayuki-tól tudjuk, hogy májusban nemcsak a Funimation-nal, de a Sentai Filmworks-szal is próbáltak megállapodni egy lehetséges átvételről a Bandai Entertainment-től, ám végül a Funimation-nel kötöttek szerződést. 
     A vasárnapi nap korai óráiban a Sunrise bejelentette, hogy a Funimation olyan animékre is kötött licensz-szerződést, amit a Bandai Entertainment esetleg már kiadott korábban Észak-Amerikában. Ezek a következők értesüléseink szerint: Tales of the Abyss, Witch Hunter Robin, Code Geass: Lelouch of the Rebellion, Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2, Angel Links, Crest of the Stars, Banner of the Stars, Banner of the Stars II és Passage of the Stars - Birth. Ezen kivül a Sunrise azt is megemlitette, hogy a Funimation-é a Code Geass: Akito the Exiled videó anime széria is.
     A Funimation bejelentése szerint ezen felül a Fairy Tail televiziós anime sorozat eddig meg nem jelent részei is az övéi lesznek ezután, tehát a 175. epizódtól felfelé, és, hogy a rajongóknak nehogy ne legyen elég ez a nagy rakás új anime, a Wolf Children Blu-ray és DVD változatát már november 12.-én piacra fogják dobni.

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése