2013. augusztus 9., péntek

Wanna Be the Strongest in the World promo

Sziasztok!

     Igen, még mindig nehéz felfogni miért kell ilyen hosszú cime legyen... De a lényeg, hogy a Comic Earth Star magazin elkezdte a promozást csütörtökön, és meg is jelent az első promo videó, ami által kicsit betekinthetünk a női wrestling világába, a Wanna Be the Strongest in the World (eredetileg: Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai!) anime kapcsán. Hm... minél többször kerül elém az anime, annál inkább érdekel milyen is lesz majd... még ha bizarnak is tűnik az ötlet.
     Én láttam a videót, de nektek nem tudom megmutatni, mert ezt a videót a YouTube eltávolitotta, mert megsértette a YouTube meztelenséget vagy szexualitást bemutató videókkal kapcsolatos irányelvét, igy nincs értelme az üres linket beágyazni.
     A főszereplő Hagiwara Sakura, akinek a hangja Taketatsu Ayana, és ő nem más, mint az országszerte elismert lánycsapat, a Sweet főénekese. Akkor kezdődik érdekes lenni, amikor Sakura úgy dönt, hogy szeretne profi wrestler lenni.
     Annyit elmondok azért mégis, hogy a promo videóban éppen egy harcot követhetünk nyomon, illetve annak egy részletét, ahol Sakura és egy másik szereplő, Kazama Rio (hangja Tomatsu Haruka) küzdenek egymással. Rio már lenyomta Sakurát a földre, de a lány nem hajlandó feladni a harcot. Az anime pedig október 6.-án fog megjelenni.
     Rión és Sakurán kivül a főbb szereplők közé tartozik Miyazawa Elena, akinek a hangja Asumi Kana. Elena nem más, mint Sakura másik nagy riválisa, csak éppen életének másik frontján, a Sweet-ben, ahol azért harcolnak melyikük a hiresebb.
     A történetben több más wrestler nő is megjelenik, ilyen például Toyoda Misaki, akinek a hangját Narumi Kyoko kölcsönzi. Misaki a Berserk csapat legjobb wrestlere, aki a Shangri-La világranglistán a 12. helyet foglalja el.
     A wrestlereken kivül itt van Fukuoka Moe is, Kanemoto Hisako hangjával, aki történetesen világbajnoki cime van mugen stilusú karatéban, de amúgy egy középiskolás tanuló. Az ő karakterlapján csak egy rajz van róla, de egyelőre azon is látszik, hogy ki is ő.
     Az egyik legdicsőségesebb karakter (legalábbis ezek alapján a képek alapján) nem más, mint Tojo Jackall, Takahashi Chiaki hangjával, aki a Shangri-La világbajnok.
     Mint látjátok pontosabb információink eddig tulajdonképpen tényleg csak ezekről a főbb szereplőkről van. De azt megmondhatom, hogy a stáb további tagjai kik lesznek. Hát ők:
  • Hanazawa Kana, mint Sanada Juri
  • Satou Rina, mint Fujishita Kanae
  • Kitamura Eri, mint Kirishima Makoto
  • Mimori Suzuko, mint Suzumoto Chinatsu
  • Uesaka Sumire, mint Komiyama Kurea
  • Otsubo Yuka, mint Kanno Nanami
  • Ito Miko, mint Mochizuki Yuuho
  • Amamiya Sora, mint Hayase Aika
  • Tokui Sora, mint Hornet
     Az eredeti mangát az ESE és persze a kitalálója Natsuki Kiyohito még 2011-ben kezdte megjelentetni, kiadni a Comic Earth Star magazinban, és mára már a negyedik könyvet szeretnék belőle kiadni szeptember 12.-étől megkezdődőleg. Érdekessége, hogy ez lesz az első 30 perces anime, amit egy a magazinban megjelent manga  adapációjaként készitenek.
     A Wanna Be the Strongest in the World animét Kujo Rion foja rendezni, akit ismerhetsz már munkájáért az Aesthetica of a Rogue Hero-ból vagy az Ikki Tousen: Shugaku Toshi Keppu-roku-ból, valamint azt is tudjuk, hogy az ARMS studió dolgozik rajta, akik a MAOYU-t és az Ikki Tousen-t is készitették. A karakterek design-ját Rin-Sin készitette, aki a Queen's Blade-nek és az Ikki Tousen-nek is.


Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése