2013. augusztus 7., szerda

Megvan a Golden Time fő-szinkronjainak listája

Sziasztok!

     Kedden hivatalosan is közzétették a Golden Time anime szinkronszinészeinek listáját. Az anime a Toradora! Takemiya Yuyuko-jának története alapján készült, és elkészülését, vagy legalábbis elindulását mindeképpen őszre várják. Ime a cast:
 
Horie Yui, mint Kaga Koko
 
Furukawa Makoto, mint Tada Banri
 
Kayano Ai, mint Hayashida Nana
 
Ishikawa Kaito, mint Yanagisawa Mitsuo
Kido Ibuki, mint Oka Chinami
Hikami Takahiro, mint Nijigen-kun
Satou Satomi, mint Nana-sempai

     A produkcióért a GENCO lesz felelős, a gyakorlati animáció pedig a J. C. STAFF feladata lesz majd, és ez az összeállitás jót igér. A rendező sem lesz kisebb személy, mint Kon Chiaki, akit már ismerhetünk a Makai Ouji: Devils and Realist vagy a When They Cry - Higurashi cimű animék kapcsán. Az iró sem kezdő már, Shimo Fumihiko ez előtt már dolgozott olyan produkciókon, mint például a Fate/Stay night. Sok anime a karakterek design-ján bukik el, de ez nem fog, erről maga Hasegawa Shinya fog gondoskodni, ahogy azt tette már korábban a Revolutionary Girl Utena anime munkálatainál. A hangzás a Magic Capsule-ra van bizva, a zenei igazgató Aketagawa Jin lesz, aki a Code Geass: Akito the Exiled-nál is megcsillogtatta már hozzáértését, a zenei OST-t komponálni a Toradora! egyik embere, Hashimoto Yukari fogja (róla speciel nem tudok külön emlitést tenni, hogy valami nagy produkcióban szerepelt volna). Igy összességében elég profi csapat sereglett össze, szóval biztos nem lesz rossz a végeredmény.
      Az anime egy középiskolába visz minket vissza, ahol nagyon romantikus dolgok fognak történni, nagyon komikus helyzetekben sokszor. Főszereplőnk egy egyetemista lesz, Tada Banri, akivel történt az a dolog, hogy elveszitette a memoriáját, igy nem emlékszik arra, hogy már elvégezte a középiskolát (nem értem, én soha nem mennék vissza az iskolapadba, most, hogy végre mindennel végeztem). A képbe került egy lány is, történtesen a kivételes szépségű Kaga Koko, aki valahogy majd kapcsolatba kerül Banri-val... De a helyzet az, hogy a képben van Yanagisawa Mitsuo is, akinek szintén köze van a fiatal középiskolás lányhoz. A történetben szerepelnek majd szintén Banri egyetem tanuló egyetemisták is. A történet a való világban játszódik, közelebbről Tokióban.
       Mint már mondtam, Tamekiya Yuyuko története elsősorban nem animének vagy mangának készült. A történetet regény formájában adták ki, először 2010-ben. Azóta újabb és újabb folytatások jelentek meg hozzá, legutóbb júliusban már a hatodik ilyen, az ASCII Media Works gondozásában. Mondhatjuk, hogy a regénysorozat viszonylag sikeres, hiszen az előző öt részről (na meg az azon kivül kiadásra került 2 spinoff-ről) szerzett információink szerint 710.000 darabot adtak el belőle. A regény ilusztrációival Komatsu Eeiji-t bizták meg, mig a manga verziót is elkészittették Umechazuke-val, majd publikálták is az ASCII Media Works Monthly Comic Dengeki Daioh magazinjában is 2011 óta.
       Ahogy már emlitettem, az igen érdekesnek igérkező anime idén októberben fog debütálni. Igérem, ha megéri, akkor én magam fogok beszámolni a részletekről októberben.

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése