2013. július 31., szerda

A Kick-Heart Design Award-ot nyert

Sziasztok,

      Yuasa Masaaki és a Production I.G hétfőn a Twitter-en keresztül bejelentette, hogy anime rövidfilmjük, a Kick-Heart Original Design Award-ot nyert az Animation Block Party-n. A rendezvényről azt érdemes tudni, hogy olyan nemzetközi filmfesztivál, ahol az egész világról érkeznek animációs film készitők, legyenek profik, kezdők, vagy csak hobbijukat űző kisdiákok. Az eredeti Tweet-et ITT tekinthetitek meg, mig az Animation Block hivatalos Facebook oldala ITT VAN, nyugodtan lehet like-olni, AKK ajánlott oldal.
      A Kick-Heart anime amúgy egy aranyos (?) szerelmi történet, ahol két pro-wrestler, Romeo és Juliet (aki kettős életet él) a főszereplők. A két szereplőben csupán a wrestling iránt érzett szeretetük közös, ám mikor találkoznak a ringben minden megváltozik. A nézők végigizgulhatják az izgalmas love story-t és aggódhatnak, hogy vajon képes lesz-e a két nehéz sportoló felvállalni szerelmét.
      Tokióban idén májusban debütált az anime, de azóta már júniusban meghóditotta a franciaországi Annecy-t, ebben a hónapban pedig az Anime Expo-n, a montreali Fantasia International Film Festival-on is vetitették, valamint a los angeles-i Leammle's Royale Theatre-ben is előadásra fog kerülni. Ez utóbbira azért volt szükség, mert ezzel elérhetik, hogy Oscar dijra is jelöljét a kisfilmet. Ugye nem semmi? Erről ITT találhattok majd idővel több információt.

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése