2013. augusztus 2., péntek

A Kyoto Animation már visszaszámol...

Sziasztok!

      A Kyoto Animation nyitott egy weboldalt, ami többek között arra jó, hogy visszaszámol. Meddig? A weboldal domain nevéből kiindulva a következő projekt indulásáig számol vissza. Tegnap még 4es volt, ma már 3-as, szóval hamarosan vége és minden megtudunk. Ha pedig sejtéseink beigazolódnak, akkor már csak 3 nap van hátra Torii Nagomu Kyokai no Katana cimű fantasy története alapján készitett anime megjelenéséig. A Kyoto Animation már áprilisban beszámolt róla, hogy ilyesmire készül. Ha szeretnétek ti is követni a visszaszámlálást ITT figyelhetitek.
      Nem vagyok a spoilerkedő tipus, most sem fogok sok dolgot elárulni a sztoriról. Azt talán mégis, hogy a főszereplő Kanbara Akihito, akinek egyik különleges képessége az, hogy nagyon hamar gyógyul. Minden felborul, amikor megismerkedik Kuriyama Mirai-val... És ennyi, hogy maradjatok kiváncsiak...
      A Kyokai no Kanata-nak van már renüméje, hiszen igen szép eredményeket ért el a 2011-es Kyoto Animation Award-on. Első kötetét már egy éve, a másodikat idén áprilisban mutatták be... Most, hogy jön az anime ezzel keltik fel érdeklődésünket (az enyémet legalábbis sikerült):



Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése