2013. augusztus 6., kedd

Fatal Fury: The Motion Picture és Cybersix

Sziasztok!

    A Discotec, az észak-amerikai videó-kereskedés hétfőn bejelentette a facebook-on, hogy licensz szerződést kötött két újdonságra, a Fatal Fury: The Motion Picture-re és a Cybersix animékre.
    A Fatal Fury már felnőttkorú, hiszen Japánban 1994-ben debütált, mig az Államokban a Viz Media jóvoltából 1999-ben. Maga az anime az SNK közelharci játék alapjára épült, de persze van története: az animesorozat végigköveti Terry és Andy Boggart, Joe Higashi és Mai Shiranui kalandjait, miközben megállitják a gonosz Laocorn Gaudeamus-t (vicces neve van).
     Azt lehet még tudni, hogy a Discotec 16:9-es arányra állitja át a filmet, ami jövőre fog megjelenni.
     A másik anime, a Cybersix tulajdonképpen egy argentin képregényen alapszik, ami Carlos Trillo és Carlos Meglia keze munkája. A képregény még 1999-ben változott animévé, mégpedig a Telecom Animation Film jóvoltából. Annak idején úgy az Egyesült Államok területén, mint a kanadai Teletoon-on lejátszásra került. Az anime neve egyben főszereplője neve is, aki meglép gonosz megalkotója Dr. Von Reichter elől, és miközben vele harcol civilben középiskolai tanárnak adja ki magát.
     Akárcsak az előző, ez is csak jövőre készül el.

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése