2013. január 20., vasárnap

Dragon Ball Z: Istenek harca - Már sok pénzt hoz a házhoz

Sziasztok,

     Korábban már beszámoltunk nektek a Dragon Ball legújabb filmjétől, azt a cikket rengetegen elolvastátok, ezért gondolom nem mondok újdonságot azzal, hogy másfél hónap múlva kerül majd bemutatásra. Azzal viszont talán még meglephetlek titeket, ha azt mondom, hogy már most nagyon megéri a gyártóknak, hiszen már most sem üres a zsebük, kihasználták a reklámlehetőségeket.

     Nem csoda, hogy a japánok annyira várják már a filmet: az ország minden része tele van plakátolva a film bemutatókkal. Még az is tud a filmről, akit soha nem érdekelt, vagy akinek még tévéje sincs otthon... Ez azért szép teljesitmény... Ne feledjük el, hogy még mindig van másfél hónap a bemutatóig...

     És látnátok a jegyeket... Keressetek rá, sajnos én nem tudom megmutatni, mert védettfájlok, igy nem tölthettem át a blogra (legalábbis ingyen nem!). Ha mégsem értek rá megkeresni, akkor elárulom, hogy a jegyeken rajta van a kicsinyitett plakát is, amit megmutattunk nektek korábban. És annak ellenére, hogy egyáltalán nem olcsók azok a jegyek, már mind egy szálig elkeltek. Szép volt, Dragon Ball Z...

     A még erőteljesebb hatás érdekében, ha ez nem lenne már igy is elég, ezek mellé a különleges jegyek mellé Dragon Ball Z témájú irószereket, kis világitós izéket (vagy mik azok) és még más apróságokat is lehet kapni.

    Az ember azt hinné, hogy ennyi már tényleg elég, de nem, aki igy vélekedik téved. Az Ace Cook például Dragon Ball Z-s instant rament is árul Japán szerte, amivel még nyerni is lehet... Hát nem is kell mondanom, úgyis tudjátok, veszik, mint a cukrot...

    A Japán Weekly Young Jump bejelentette, hogy lesznek elővetitések is a premier előtt. A Shueisha, a Shonen Jump és a V-Jump még lottójegyeket is árul, amivel egy szerencsés bejuthat a március 12.-ei vetitésre, fél 8tól, azaz két héttel a preimer előtt. Ezek a bemutatók Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka és Sapporo városaiban lesznek megtekinthetők, és 1700 rajongót fognak majd befogadni, gondolom érdekel titeket (bár nem tudom melyikőtök engedheti meg magának, hogy ott legyen). Amiért megéri Tokyoban megnézni az elővetitést az az, hogy ott jelen lesznek a szereplők hangjai is, és ők is fognak néhány szót szólni a mozi előtt vagy után... de ami a legfontosabb lehet velük találkozni XD.

    Mostmár tényleg azt hihetnétek, hogy befejezem a cikket, de nem. A Toei Animation egy nagyon különleges logó-makert is kidolgozott, aminek én sem tudtam ellenállni. Itt megnézhetitek ti is!





    Ja, és, hogy biztos mindenkinek felhivják a figyelmét, még egy kis rövid videót is kiszivárogtattak, amiben Bils látjuk, akiről már elmondtam korábban, hogy a pusztitás istene lesz... Ime a video:


    Hát, azt hiszem, hogy mostmár tényleg itt az ideje, hogy bezárjam ezt a cikket. További kellemes animerajongást! Viszlát.

Akane-chan, XOXO

1 megjegyzés: