2013. január 30., szerda

Camelot Garden

          Akkor most igyekezni fogok valami értékelhetőt írni...de még meglátjuk
Most egy mangával szeretnék foglalkozni , ami ahogy a címből is kiderült a Camelot Garden.
A rajz és a történet is Kaori Yukié és a Bessatsu Hana to Yume magazinban jelent meg .
1 Fejezettel rendelkezik.
     Nekem ez volt az első mangám ettől a mangakától ... lehet , hogy ezért az a véleményem ami.
Tehát nem szeretnék külön kitérni a történetre hanem inkább elmondom , hogy mi tetszett és mi nem.
Ami tetszett: Az a grafika és a vers az elején, de még az se annyira . Szomorú tény , hogy kb ennyi.
Ami nagyon nem tetszett :  ---------------SPOILER----------------------
  Van egy jóképű srác -ez idáig jó- aki valahogy átkerül egy másik dimenzióba . Na és itt kezdődnek az igazi problémáim , ugyebár az egyéb dimenzió ötlete nem egy újkeletű dolog , hisz ott van a Dragon Ball , a Naruto , a Bleach , az FMA , a One PIece ,stb. .. az emberek kártyák , még ebbe sem kötnék bele hisz olvastam az Alice a Sziv Országában és az egyik kedvencem lett , de ebben a történetben bele kell kötnöm ebbe is , mivel az egész szétszórt.
    Amit viszont már nem tudtam lenyelni az a történet és a szereplők cselekedetei egyszerűen értelmetlenek.
Valamiért azzal sem értettem egyet ,hogy kedvenc főhősünk miért akar megmenteni valaki olyat aki minden erejével ellenzi ezt és ezért még gyilkolni is képes és akkor olyan tündéri neve van , hogy a Fehér Lap , vagy ugy is nevezték , hogy Claribel .
 Aztán azt sem tartom normálisnak , hogy az előbb említett Claribel fiú és mégis hercegnőnek szólítja mindenki , de még ebbe se kötnék így bele ,de , hogy  flörtöl minden egyes fiúval aki szembejön vele... aztán először szentnek nevezik aztán erkölcstelennek, döntsék már el , vagy az egyik , vagy a másik . 
  Na igen, akkor a következő , hogy lehet egy vallási szervezet vezetője egy kisgyerek, aki amúgy egy pszichopata?!
Aztán amikor Joker meghal akkor hirtelen mindenki tele lesz sebekkel , miért is ? Így dől össze a dimenzió , hogy tele lesznek sebbel , mindenki kivéve a Fehér lapot és miért is így  dől össze miért kivétel ő?
És aztán van egy kis visszaemlékezés ami a szereplőket köti össze egymással, ez a része megint problémás , mert miért nem emlékszik mondjuk Ryu Gidionra aki ugyancsak a szomszédjukba lakott?! és aztán puffanás szerüen felébredünk és egy kriptában találjuk magunkat, ez aztán a tökéletes befejezés
    ...  jódolgot vett alapul , de mintha összecsapta volna , a legnagyobb feszültség az amikor lerántanak egy képről egy leplet, az persze senkit nem érdekel, hogy közben rengeteg ember meghal, engem sem érintett meg egyáltalán ,hogy melyik szereplővel mi történik ... Ami úgy ahogy  ki van dolgozva az az iskolai rendszer és más semmi... de még ezt is elnéznék , ha lenne valami fontos üzenete az egésznek , de még az sincs .A karakterek is karaktertelenek tehát mintha kinzóeszközökkel kényszerítették volna a mangakát , hogy írjon egy új mangát és szegény ihlettől mentesen ült neki rajzolni és írni..
        Szóval összesítés képen ... fáj kimondanom ,de .... ne olvasd el , és főleg pénzt ne költs rá.
  Ha valaki mégis el szeretné olvasni az itt megteheti , de mondom én nem ajánlom, mert valami irdatlan rossz és én most teljesen ki vagyok tőle akadva....

 Na jó sziasztok én megyek és megiszom egy nyugtató teát és nézek valami animét . :x :)

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése