2013. január 6., vasárnap

Anime Say! Az idei első videó

Sziasztok,

     Nem tudom, hogy közületek hányan követik a CapsuleComputers-t, akár a youtube-on, akár a saját oldalukon, capsulecomputers.asia, de ha mást nem is, azt most megtudjátok róluk, hogy megérkeztek az idei első videójukkal.

     Na jó, valójában ez tegnap előtt történt, de 2 nap még nem a világ, ráadásul még 1000 megtekintése sincs, szóval itt az ideje, hogy nézzétek meg, animefanok. Ebben a részben ugyanis 2012 legjobb animéit tárgyalják, persze... nem biztos, hogy ugyanez a véleményed, mint neki, de mégis mi másra nem jó a youtube comment sarka? Hát persze, pont arra jó, hogy kedvedre kiigazisd őket, ha tévednek.

     Például az én esetemben ... Kuroko no Basuke... örülök, hogy legalább megemlitették, mert már az is valami, de nálam mindenképp ez első 5ben végzett volna. Ami viszont tetszett... Jojo's Bizarre Adventure összességében a 4. helyet szedte össze. A többit nézzétek meg magatok, nem hosszú a videó...


     Ha egyébb érdekességet találok, amit úgy érzem, hogy érdemes lenne veletek is megosztani, akkor tudjátok, hogy megteszem szó nélkül :)

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése