2013. január 1., kedd

2013

Sziasztok!

     Nemrég még a karácsonyt ünnepeltük, most pedig már átlépünk egy új esztendőbe. Számomra és a blog számára nagyon sok új kihivást és teljesitendő célt jelent ez.

     Megigérjük nektek, hogy ez az új év az elmélyülés éve lesz. Idén kezdtünk bele a blog vezetésébe ketten, és szépen lassan kinőttük magunkat, úgy szerkesztők, mint informátorok, ötletadók, listakészitők, designerek. Idéntől viszont sokkal szisztematikusabb, dinamikusabb és egységesebb munkát szeretnék. Ezzel pedig összességében az a célom, hogy megmutassam nektek, kedves Olvasóknak, hogy nem döntetek rosszul, hogyha a mi blogunkat választjátok, mint elsődleges hirforrást az animék, na és Japán világához. Szeretném, ha nyugodt szivvel tudnátok mind bookmark-olni a blogot, azzal a céllal, hogy akár minden nap új dolgokról olvashassatok.

     Következő dologként szeretném megmutatni egy összesitésképpen, hogy mit termett a 2012es év a szavazásokon és közvéleménykutatásokon keresztül:

  • 2012 AKK AnimePasija Dij: Ootori Kyoya (OHSHC)
  • 2012 AKK Legmenőbb AnimeCsaja Dij: Tsunade (Naruto)
  • 2012 AKK Legjobb Live Action Anime Dij: Death Note
  • 2012 AKK Legjobb Akció Animéje Dij: Dragon Ball Z

     Szeretnélek emlékeztetni titeket, hogy folyamatosan van miről szavazni, ráadásul nem kerül semmibe, és miért nem jó az, ha az embernek kikérik a véleményét? Szóval csak bátoritani tudlak titeket arra, hogy szavazzatok!

     Közérdekű kijelentésként, igy a 2013-as év elején felhivom a figyelmeteket arra, hogy szükségem van még emberekre. Egyelőre nagyon kevesen vagyunk ahhoz képest, hogy mennyien lennénk szükségesen az állandó, minőségi működéshez. TEHÁT: ha úgy érzed jártas vagy a témában, érdekel és meg tudod fogalmazni a mondandódat, akkor ne habozz irni az e-mail cimünkre: animekritikaklub@gmail.com, és légy a segédszerkesztőnk.

Ilyen üzenettel köszönt titeket ez új esztendőben is:
Akane-chan, XOXO
és az AnimeKritikaKlub csapata




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése