2013. július 30., kedd

Robot Girls Z - 0 epizód promó

Sziasztok!

     Na kiváncsiak vagytok valami újdonságra? Ha igen, akkor olvassatok tovább, mert a Toei Animation kedden elkezdte sugározni új animéjének, a Robot Girls Z-nek a promóját, ami valójában maga a 0. epizód. Ezt meg is mutatom nektek, de emellett felnézhettek az amúgy nagyon szép design-nal ellátott hivatalos oldalra is, amit PONTOSAN ITT találhattok meg.

   Most, hogy együtt megnéztük a 0. epizódot, kicsit úgy érzem, nekem nem kell semmit sem mondanom... De aztán belegondolok, hogy ebből a teknikai részleteket nem tudtátok meg, ezért mégiscsak folytatok. Az anime hősei, mint láttátok ti is, Z-chan, Gre-chan és Grenda-chan, akiknek az anime során az lesz a feladata, hogy megvédjék Photon Power Town-t Doublas-chantól, Garada-chantól, és azok gonosz vezetőjétől, Ashura Barontól. Érdekesnek hangzik?
     További részletek gyanánt megemliteném, hogy a stáb tagjai között van például Honda Mariko, Minase Inori, Aranami Kazusa, Hisakawa Aya, Morishita Yukiko, Toyama Nao, Arai Sota, Takaoka Kaori, Satou Satomi, Tsuji Aymi és Kitaoka Chiharu is.
     A minőségről pedig Ikehata Hiroshi, mint rendező, Hyodo Kazuho, mint iró és Kawakami Tetsuya, mint designer rajzoló gondoskodnak. Ha nem ismeritek őket, nézzetek utánuk, okosodjatok, jegyezzétek meg e nevüket.
     Körül-belül januárra várható kilenc darab 10perces, és a Toei Animation igéri, hogy sem a humor, sem az erőszak nem fog hiányozni művéből. Hát, azok alapján, amit láttunk az előbb... efelől kétségem sem volt.
     Mivel az anime a Toei Animation munkája ajánlom, hogy kritikus szemmel nézzétek majd, lássuk mit ad a szánkba, izleljük, rágjuk meg, és ha nem tetszik, mondjuk azt, köszönöm nem, ellenkező esetben viszont meg se álljunk, amig nem néztük végig a teljes sorozatot. Remélem sikerült kellőképpen felkeltenem az érdeklődéseteket! Most jöttem csak rá mennyire szeretek animéket ajánlani, nekem is megjön a kedvem tőle.

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése