2013. július 20., szombat

Chunibyo demo Koi ga Shitai! A film második teaserje!

Sziasztok!

     Szeptember 14.-ére premiert várunk, mégpedig a Chunibyo demo Koi ga Shitai! animefilmét.
     A Kyoto Animation pénteken elkezdte sugározni a második teaser trailert a készülő filmhez, melynek eredeti, teljes cime Takanashi Rikka - Kai -Gekijo-ban Chunibyo demo Koi ga Shitai! lesz. A teaserben hallható dal nem más, mint az Across the line, Uchida Maayától, aki Rikka szinkronhangja.

     A televiziós anime rendezője, Ishihara Tatsuya azt nyilatkozta, hogy az új film az első évad összefoglalója lesz, mégpedig Rikka szempontjából, de az érdekesség kedvéért tettek bele olyan elemeket, amik az eredeti sorozatban nem voltak benne. A stáb és a közreműködők nem változnak az első évadhoz képest. Az openinget Rikka fogja énekelni, ming a Secret Survivor cimű endinget Rikka, Nibutani Shinka, Tsuyuri Kumin és Dekomori Sanae együtt éneklik majd.
     A premierre már most lehet jegyet szerezni, ha esetleg érdekelne valakit, aki megteheti, hogy ott legyen, akkor ITT mindent megtalál, és ajánlom, hogy éljen a lehetőséggel.
     A Chunibyo demo Koi ga Shintai! animesorozat tavaly októberben került bemutatásra Japánban. Azóta a Sentai Filmworks már kaphatóvá tette Észak-Amerikában, és a The Anime Network sugározza is.
     Egy teaser még márciusban megjelent, hogy közölje a nézőkkel és a rajongókkal, hogy az anime nem ér véget, ahogy többen jósolták. A Kadokawa Shoten Newtype magazinjának júniusi számából azt is megtudhatták az olvasók, hogy májusban már a második évad elkészitését is megkezdték.
     Tehát még egyszer: a filmet először szeptember 14.-én tekinthetik meg mindazok, akik kiváncsiak rá, de persze egyelőre kizárólag csak Japánban.

Én kiváncsi lettem rá, tartsátok a szemetek az eseményen,
Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése