2013. július 24., szerda

A denveri Nan Desu Kan-on lesz a Fairy Tail film premierje

Sziasztok!

     Igen, jól látjátok, Mashima Hiro eredeti sztorijából készült filmet szeptemberben angolul is vetitik majd egy con-on (tehát hamarosan lesz nekünk is szinkronunk? hm...).
     A denveri Nan Desu Kan con szervezői múlt kedden jelentették be, hogy az esemény ad majd keretet az új Fairy Tail: Phoenix Priestess film premierjének.
     Az új film egy titokzatos lány körül, Éclair körül fog forogni, aki megjelenik a Fairz Tail előtt, a világ legnotóriusabb varázslóinak céhe előtt. A lány minden emlékét elvesztette, kivéve azt, hogy két Hooseki-t el kell vigyen valahova. Mivel ezek a kövek a varászvilág összeomlását okozhatják, Natsu, Lucy és a Fairy Tail többi tagja máris belekeveredett a bonyodalomba. Hashima Hiro, az eredeti Fairy Tail manga megalkotója, személyesen felelt a történet és a design elkészitéséért az új filmben, sőt, az új karakterek is az ő keze munkáját dicsérik. A filmet Japánban tavaly augusztusban mutatták be, és a Funimation bejelentette múlt júliusban, hogy videón is megjelenik majd az Államokban.
     Aki szeretne részt venni a con-on, itt a lehetőség: meng a Marriott DTC-hez szeptember 13 és 15 között (bár valahogy én is elmehetnék, biztos tuti lesz).

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése