2012. november 28., szerda

Naruto-Bleach-One Piece! Egyszerre!

Sziasztok!

     Én hivattam arra a kifejezetten megtiszteltető jogra, hogy közöljem veletek, hogy az társadalom fejlődik. Ami pedig még fontosabb ez a fejlődés most megjelenik az anime szubkultúra részeként is. Hogy hogyan? Örömmel jelentem be, hogy társadalmunk ott tart, hogy a Három Nagy, azaz a Naruto, a Bleach és a One Piece manga legújabb részei ugyanazon a napon kerülnek bemutatásra Észak-Amerikában, amikor otthon Japánban.

     Persze ez a fejlődés kiterjed más mangákra is, egészen pontosan 2013 január 21.-étől. A bejelentést amúgy a Shonen Jump és a Viz Media Facebookon, illetve a Twitter segitségével tette meg.

     A teljes igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a Shonen Jump Alpha eddig is csak két hetet késett a japán Shonen Jump-hoz képest, de azért ez akkor sem semmi.

     A tehetősebbeknek azt is elárulom, hogy 26 dollár fejében bárki megkaphatja a digitális (angol nyelvű) verzióját a legutolsó fejezeteknek, mégpedig szintén a kiadás napján. Feliratkozni az akcióra ezen az oldalon lehet: Shonen Jump Alpha.


Akane-chan, XOXO
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése