2012. november 22., csütörtök

Code: Breaker

     Sziasztok!
Mostanában nem igazán volt időm és témám , hogy miről írjak, de jelentem teljesen feltöltöttem az ötlet készleteimet és remélem , hogy az időmből telik majd arra , hogy írhassak róluk.
     Most viszont térjek a bejegyzésem igazi témájára...
Code: Breaker.
Egy 2012-es anime. A látványtervezője :Toshiki Nishi , az ő neve az FMA , az FMA : Conqueror of Shambala , FMA : Brotherhood , Conan a detektiv 12. mozifilm kapcsán felmerülhet , ahol kisebb-nagyobb szerepeket vállalt az elkészitésben. Az oppeninget a GRANDRODEO énekli és az endinget  Kenichi Suzumura aki Murasakibara Atsushinak volt a szinkronhangaja a Koroko's Basketballban . A rendező pedig ismét egy személy az FMÁk készitői gárdájából :Yasuhiro Irie... és rengeteg nagyszerű és hires anime készitő segétkezett még a megalkotásban.
A történet :
Napjainkban játszódik. Sakurakouji Sakura egy este hazafele menet egygyilkosság szemtanúja lesz, az gyilkost is látta. Másnap mikor visszament oda ahol történt az ügy nem talált semmilyen gyilkosságra utaló nyomot. Sakura a jótanuló , mindenben tehetséges lány az iskolában , és a fiuk körében is kedvelt. Oogami Rei , az új diák Sakura iskolájában . Oogami megpróbál kedves lenni , de Sakura a fejéhez vágja , hogy szerinte ő a gyilkos, és ezek után mindenhova követi a fiut. Rei rájön , hogy a lány ingen különleges. ...
       Vigyázat , nagyon gyakori az erőszakos jelenet , de  nagyon szép iskolai egyenruhákat viselnek a Sakurának az iskolájában. :)) , amugy az egész garfikája nagyon szép, és a karakterek személyiségét is nagyon egyedinek találtam főleg Yuuki Tenpouinét :) .
Nem árulom el mi az a Code: Breaker, nézzétek meg , sajnos még csak felirattal tekinthető meg, az első 6 részt ITT találtam meg.
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése