2012. november 7., szerda

Ejnye, Freddie!!!

Sziasztok!

     Nem fogjátok elhinni mi történt!!! Freddie Prinze, Jr. szivigsértette az animefanokat azzal, hogy az animéket "Japanimáció"-nak nevezte ("Japanimation").

     STFUandPLAY-es kollegánk, Romudeth irta meg a következőket: "Ahogy azt már nyilván tudod, ha rendszeresen jársz az oldalra, hogy van itt egy Mass Effect anime, ami hamarosan kijön. Freddie Prinze, Jr pedig azzal hálalja meg James Vega szerepét, hogy szerepet vállalt a népszerűsitő körúton. Az interjúk során, amikor az egykori kedvenc animéiről beszélt többször használta a "Japanime" és a "Japanimáció" kifejezéseket ezekre. Ugye ezzel nincs semmi gond? Úgy tűnik mégis van, mert egyszerűen lesokkolta az animerajongókat."

     Most komolyan? Ezt muszáj? Az anime szubkultúra már évek óta hadilábon áll at őt biráló és háttérbe szoritani kivánó ellenzékkel. Ha kiderül, hogy egy hiresség támogatja a dolgot, akkor első dolgunk... nem, nem az, hogy örüljünk neki, hanem, hogy támadjuk hátba a perszonifikált szóhasználatért... Logikus lépés, nem? Persze azzal semmi baja senkinek, hogy angol neveket kapnak az animehősök... Hm...

    Shame on U, felülirotthoz hasonló animefanok!






Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése