2012. november 9., péntek

Live anime

Sziasztok!

     Még mielőtt bárki félreértené nem arra utal a cim, hogy valami technikai újitásnak köszönhetően mostmár élőben nézhetjük az eredeti sugárzási helyről a legújabb animéket, bár kétséget kizárólag mind nagyon örülnénk neki. Most tulajdonképpen csak arra szántam el magam, hogy készitsek egy nagyon mini toplistát a legjobb filmekről, amiket valaha manga vagy anime után készitettek. Bár manapság már az sem csoda, ha előzőleg megjelent filmből készül manga/anime.

    Szeretném előrebocsátani, hogy ez nem világszintű besorolás, csupán a magam és még egy ember, akit nem vagyok hajlandó megnevezni, együttes munkájának és szortirozásának a gyümölcse. Ennek ellenére nyugodtan tekinthetitek ajánlónak.

    Szóval jöjjön az Akane-chan féle toplista:
  1. Blood: The Last Vampire
  2. Casshern
  3. Cromartie High School: The Movie
  4. Crying Freeman
  5. Cutie Honey
  6. Death Note
  7. Detroit Metal City
  8. Dororo
  9. Mushishi
  10. NANA
  11. Shinobi
  12. Speed Racer
     Mig vannak közte olyan animék, amelyek nem mindenkinek jönnek be, ami nyilván normális ilyen jellegű remekműveknél, addig vannak itt olyan kultuszfilmek is, amiket már ciki nem megnézni. Épp ezért, hogy senkit se érjen nagy meglepetés, ha hallja, vagy legalább, hogy tudjon hozzászólni ehhez az egész témához... HÁZI FELADAT: Aki még nem látta a Death Note-ot, az sűrgősen orvosolja ezt a hiányosságát, mert ez egy Must see film! 






Akane-chan, XOXO
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése