2012. november 10., szombat

3A+3C=?

 Sziasztok, már olyan régen írtam manga ajánlót , hogy most már muszáj egyet írjak , hiányzik. 
Amúgy ,meg ma találtam egy nagyon szép és romantikus mangát. Így nem is emlékszem mikor olvastam mangát- na jó talán már előfordult, de az a Bleach volt, meg még egy pár...-, egy nap alatt sose szokásom elolvasni  egy mangát se , de ezt most muszáj volt. Egész egyszerűen nem bírtam félbe hagyni. 
Jaj el vagyok teljesen tőle ragadtatva. a Címe az , hogy: AAA ,Haruka Fukushima írta , ez a név ismerős lehet ,Cherry Juice, a Chocolate vagy a Kimi no Neiro által, környékéről .
 Nem is régi ,de nem is új , egy 2008-as remekmű.

       Tehát a történet az az , hogy van két suli, az egyik nagyon elit ez a Shuutoku, a másik pedig a város legrosszabba az Akutoku. a két suli szomszédos, egy kerítés meg egy cseresznye fa választja el őket egymástól. 
A diákok nem bírják egymást, mondjuk az Akutoku diákjai mindenkivel verekednek, tehát nem csoda.
Aoi ,a Shuutoku diákelnöke , és ő az iskola AAA-ja . Hayato pedig a történet CCCje . Gondolom , hogy mindenki ki következtette , hogy ők ketten veszekedni fognak . 
      De minden régebben kezdődött , két éve amikor felvételezni mentek a Shuutakuba . Aoi otthon felejtette minden iroszerét , a mellette levő sráctól kapott egy rotaringant, amire a fiú neve is rá volt írva. -Milyen névre szóló darab lehetett- . A lány egyből beleszeretett a srácba , az évnyitón alig várta , hogy találkozzanak. De a fiú nem volt ott. 
Aoi pedig azóta őrzi a rotaringant és a fiú emlékét. Na igen , itt jön képbe megint Hayato, mert ő eleszi ezt az írószerszámot . 
Tovább nem spoilerkedem , ez így is sok volt. OLVASSÁTOK EL mert tényleg nagyon jó és vicces és romantikus és fordulatokkal teli és minen ami egy jó mangához kell. Ráadásnak még viszonylag rövid is. Tehát nincs kifogás !!:))

És itt el s olvashatjátok :)) :x





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése