2012. november 30., péntek

Dragon Ball Z: Istenek harca - Leleplezett szereplők

Sziasztok!

     Mint ahogy a rajongók azt már tudják, hamarosan érkezik a legújabb Dragon Ball film, erről én magam is irtam nektek. Gondolom nem is álmodtatok róla, hogy ilyen hamar újabb információkat szerzek nektek. Na lássuk kinek mondok újat.

     Megtudtam, hogy a két exkluziv karakternek felfedték a nevét. Röviden bemutatom őket. A lila Anubis, akit Bills-nek hivnak a "Pusztitás Istene"-ként szerepel majd, Yamadera Koichi japán szinronszinész hangjával. A filmben megismerkedhettek majd Wiss-szel, a kék arcú teremtménnyel, akinek Morita Masakazu kölcsönzi majd a hangját. Egyelőre nem tudni, hogy kettejüknek milyen kapcsolata lesz a filmben, de az igazi rajongóknak az ilyen apróságok is gyöngyszemek, amiket megtudhat.

     Már korábban mutattunk nektek egy kis részletet arról, hogy mit is várhatunk a filmből. A cikk azóta is nagyon sikeres, eddig tartja a látogatottsági rekordot. Aki még nem látta, az megtekintheti ITT. A többieknek pedig itt van az új plakát, amit elsők között láthattok hazánkban. 


     Ugye most újat mondtam?

     Ez a film a 18. lesz a sorozatban. Japánban 2013 március 30.-ára várják. Sem európai, sem amerikai bemutatóról nem szóltak még hirek ezidáig. de tudjátok, ha megtudok valamit, arról ti is tudomást fogtok szerezni.

     Köszönöm, hogy elolvastátok. Irjatok véleményt a hamarosan megjelenő filmről, és ha már az oldalon vagytok, akkor szavazni se felejtsetek el. Köszi.

Akane-chan, XOXO
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése