2012. szeptember 23., vasárnap

Black Bird

          Eddig még nem foglalkoztunk egy mangával sem, most ezt a hiányosságunkat pótolom egy kicsit. Nem is akármilyen mangával jelentkezek hanem egy nekem kedvessel
Nem sok van belőle magyarra lefordítva , de angolul is nagyon érthető, még azok számára is akik nem beszélik olyan jól a nyelvet.
         A történet : Harada Misaoról szól akit kiskora óta üldözik a "bogarai" , amiért sokan furcsának , vagy éppen idétlennek tartják.
          Vajon milyen érzés ha az embert folyton követik kicsi , apró vagy nagyobb bogarak? Na és ha azok a bogarak nem is bogarak hanem démonok, amiket nem lát senki rajtad kívül, ,ha  kiderülne rólad , hogy egy különleges lány vagy, pontosabban 2000 évente csak egy olyan lány van mint te? Nem tudom ki mit tenne , tanácsot sem tudok neked adni ha ez a leírás stimmel rád :) nagyon sajnálom.
       
Kanyarodjunk egy kicsit vissza  a történetünkre.
          Misao mint minden tini lány szeretne magának egy barátot. Álmodozik a régi , gyermekkori barátjáról aki látja ezeket a fura lényeket, és megígérte neki , hogy visszajön érte. De csak ennyire emlékszik, sem az arca , sem a neve.
16 éves korában megtámadja valami nagyobb fura lény, de megmenekül , megmentik.Ki menti meg a lányt? Miért menti meg a lányt? Miért üldözik a lények ? Mi a köze az egész történetnek a matek tanárhoz?
Olvasd el a mangát és kiderül.
   A mangát magyarul itt olvashatod



Hachiko-sama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése