2012. szeptember 9., vasárnap

Feel somewhere very down

Sziasztok, animefanok!

Alapjában véve engem a Rosette Christopher (remélem senkinek sem kell bemutatnom) tipúsú embernek ismernek, de néha egészen olyannak érzem magam, mint ő:
Igen, néha mind érezzük úgy, hogy nagyon nagyon nagyon lent vagyunk, elvesztettünk egy fontos "csatát" az élettel szemben. Érezhetjük magunkat semminek, akárcsak Hyuuga Hinata érezte magát nagyon sokszor. Igazam van? Mind tudjátok miről beszélek... igen, még a férfiolvasók is, csak ők kevésbé látják magukat Hinataként. De még szerencse, hogy erre is találunk megoldást: az animékben:
  1. Ha az élet lenyom, te támadj vissza minden erőddel: Hinata Neji ellen harcolt a chuunin vizsgán, és mind tudjuk, hogy ez mit jelentett számára. De emlékszel hogy lett vége? Veszitett, igaz... de mégis győztes volt, mert felfedezte, hogy nem kell mindig az árral sodródjon, felfedezte a saját kitartását
  2. Legyen valaki, akinek a bátoritása számit neked, akire felnézel, akihez fordulhatsz: Emlékszel mi tette Hinatát erőssé? Figyelte Narutót, csodálta, és követni akarta a példáját... Legyen neked is ez a "ninja-utad", kelj fel, akkor is, ha most nagyon a padlón vagy. 
  3. "Amikor egy személynek van valami értékes amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!" - Ezt már nem Hinata mondta, viszont én vele is egyet értek. Ha magadért már nem is állnál fel, ne feledkezz meg arról, hogy mit jelentesz mások számára. Van valaki akit szeretsz? Vagy valaki, aki téged szeret? Érte kell továbbküzdened, miatta nem adhatod fel... 
                                       
Na ehhez mit szólnak azok, akik szerint az animék haszontalanok? 

Akane-chan


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése