2012. szeptember 10., hétfő

MR. Mustang

      Mielőtt bárki is azt hinné , hogy lovakról fogok beszélni leszögezem nem a lovakról lesz szó! Bejegyzésem tárgya ROY MUSTANG!!
Ha Royt röviden be szeretném mutatni annyit mondanák , hogy : az animevilág legcsajozósabb karaktere. Most mindenki emelje fel a kezét , ha látta már kétszer egy nővel randizni. Valószinűleg senki nem emelte fel mert erre nem volt példa
       Ha Führer lehennék:
:))
Ebből a videóból az is kiderült , hogy imádja a kutyákat. Kár , hogy az a kutyus nem nála hanem Rizánál kötött ki, de sebaj.

    Amúgy egy nagyon jóképű (ezt azért muszály volt megemliteni , bár eléggé egyértelmű :)) és már céloztam rá ), magabiztos , megbizható és erős katona. Ő az az ember akire ha szükség van igenis mellette áll a dolgoknak.
        Az anime utolsó részeiben ő vezeti a "végső harcot" és - bocsi a spoilerért -ő harcol a Führer ellen, aki az országgal szemben árulónak bizonyul ,vagy a Brotherhoodban Lusttal is összetalálkozik. Nagyon szép találkozás volt.
        Harci technikája  kicsit sznobnak tünhet , csettintünk eggyet és már megöltünk valakit. A "gyújtogatás királyának" is nevezhetnénk. Tud valaki ennél gyórsabban tüzet gyújtani?! Természetes módon nincs ennél gyorsabb, de ennek is meg van a maga hátránya pl ha esik az eső és a kesztyűk benedvesednek. Lehetünk szkeptikusak , és mondhatjuk , hogy : "persze , pont akkor fog esni az eső amikor Roy használni szeretné alchimiai tudását" , -megint spoilerkedem - meg fog történni . De Roy Mustangot , a Láng Alchimistát nem kell féteni.
        Roy személyisége nagyon összetett és én -mint Royfan és mint aki már látta az egész animét - az "igazi" Roy Mustangot próbálom  bemutatni. Az anime elején karrierista és manipulativ oldalát mutatja , de ezek nem igazán tükrözik Roy valódi személyiségét
     Roy részt vesz az Ishbali mészárlásban. Az ott szerzett emlékek kisértik,  és nagy benyomást gyakorolnak rá. Főleg Winry jelenlétében , a lány szülei miatt nagy büntudata van, és ilyenkor még élesebbek az emlékei a történtekről(a bölcsek kövének nyomában ő ölte meg Winry szüleit) . Az ishbali háborúban már Riza vele volt, lehet , hogy ezért történik az , hogy ha az érzelmeiről beszélni akar valakivel akkor az a valaki Riza lesz , vagy esetleg Maes Hughes. A lánynak tulajdonképpen parancsba adta , hogy löjje hátba ha már letérne arról az útról amit járni szeretett volna  . Elhatározta, hogy a lehető legmagasabb rangig viszi a hadseregben, hogy ne kelljen a feljebbvalóinak engedelmeskednie, és többet ne kelljen értelmetlen parancsokat teljesítenie De a többi beosztotjával is jó viszonyban van és kölcsönösen tisztelik egymást.  Amikor pedig orvosi ellátásra szorul ő és az eggyik embere ő mosolyogva adja át az elsőbséget bajtársának.
           Szerintem nem hagytam ki semmit , ami a személyiségét illeti , de ha mégis akkor kérlek irj kommentbe. Előre is köszönöm, és elnézéseteket szeretném kérni a sok spoilerért.
  
Hachiko-sama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése