2012. szeptember 17., hétfő

Cosplay

Sziasztok!

 Remélem, hogy ti is annyira szeretitek a cosplay-t mint én! Mert én elárulom, hogy nagyon szeretem!
 Tulajdonképpen nem beöltözni szeretek, hanem inkább csodálni azokat, akik ezt teszik, és megnézni egy-egy jobban sikerült darabok. És mitől ér el sikert?... Hát attól, hogy a lehető legjobban hasonlit arra, amit megformál. Ez pedig már bizony nehéz dolog.
 Miért nehéz?
 Először is: ROSSZ KARAKTERVÁLASZTÁS!! Lehet, hogy ő a kedvenced, de ahhoz, hogy sikered legyen az is kell, hogy menjen hozzád! Minél jobban hasonlitasz rá, annál jobb!!!
 Másodszor: ROSSZ MEGOLDÁSOK!! Nagyon fontos, hogy ha elkészited a jelmezed és nem veszed (márpedig a vásárlástól óvaintelek, mert néha sokkal szebben sikerül, ha te csinálod), akkor figyelj a részletekre, amikor valaki rádnéz ne azt lássa, hogy majdnem jó, hanem azt mondja, hogy olyan vagy, mintha most testesült volna meg benned az eredeti karakter!
 Végül: KREATIVITÁS HIÁNYA! Ha nincs ötleted, hogy hogy valósits meg valamit, akkor nem az a legjobb, ha a legelső dolgot csinálod, ami az eszedbe jut. Nyugodtan kérj segitséget valakitől, nézz itánna, nem fogod megbánni!!

 Most pedig mutatok pár olyat, ami nekem nagyon bejön!
Ez a cosplay annyira jól sikerült, hogy még az is simán megfér benne, hogy néhány elemet a saját kénye-kedve szerint adott hozzá.
Ez a három rendben lenne... ha kicsit jobban odafigyelnek és olyan karaktereket választanak, akik illenek hozzájuk... ezt nem találták el teljesen sajnos!
Azt kell mondanom, hogy hiába a kritika utáni vágyam, ezekbe a japán fiatalokba nem tudok belekötni... azon kivül, hogy az egyik Hitachiin bratyó parókája alól kilátszik a saját haja! De azért még mindig dicséret illeti ezt a formációt, mert remekül megoldották (persze nem is volt olyan nehéz, mintha Orochimarunak akartak volna öltözni)!

 Remélem elnyeri a tetszéseteket az én kis random összeállitásom!
 Na jó, azt sem állom meg, hogy ne mondjam el: alig egy héttel a megalakulás után már 100 fölé nőtt a látogatottságunk! Külön örülök annak, hogy Amerikából és Németországból is olvasnak minket!

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése