2012. szeptember 18., kedd

Méregdrága animemozifilm!

Sziasztok!!!

 Remélem már ismertek annyira, hogy meg sem lepődtök azon, hogy mindig furcsa témákról beszélek! Most is találtam nektek egy igazi gyöngyszemet... de hát miket is beszélek... ez több, mint egy gyöngyszem, hiszen egy gyöngyszem azért nem kerül 20 millió dollárba.

 Ez a méregdrága anime nem más, mint a Princess Mononoke, 1997-ből, amelyik bizony évtizedének legdrágább animemozifilmje lett. Kinek köszönhető? Nem másnak, mint Hayao Miyazaki-nak, aki nemcsak irója, de rendezője is volt az animeremekműnek.

 Érdekessége a filmnek, hogy bizony 3D-s elemeket is tartalmaz, amiben első volt a világon, és azt se felejtsük el, hogy a maximális szórakoztatásunk érdekében Miyazaki maga ellenőrizte a film több, mint 144 ezer képkockáját... na és ezek közül újra is rajzolt gyorsan 80 ezret.

 A film mindenképpen megnézésre ajánlandó, rengeteg nagy név van a háta mögött. Tipusa pedig leginkább a történelmi fantasy-hez hasonlitható. Remélem meghoztam a kedvetek hozzá, nézzétek meg, és ha tetszik nézzétek meg Miyazaki többi művét is, mert ez csak a kezdet volt...




Akane-chan, XOXO
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése