2012. szeptember 11., kedd

Animesküvők?

Épp arról olvastam az interneten, hogy Blake és Ryan összeházasodott a napokban, amikor azon kezdtem gondolkodni, hogy vajon animekörökben miért olyan ritka az esküvő? Rákerestem a google-n az anime esküvőkre, de mindent kaptam, csak azt nem, amit szerettem volna. Elgondolkodtató!

Szokásomhoz hiven filózni kezdtem a dolgon: az eredmény pedig három anime vizsgálásával történő eredményhirdetéssel zárult.

 Ezt a képet TechnoRanma rajzolta, a deviantart.com-on leltem rá. A képen Ray Kon és Mariah Wong látható, az eredeti Beyblade animéből, ha még emlékeztek rá... A manga, annak aki nem olvasta azzal zárul, hogy a jövőben Ray és Mariah kislánya, Rin éppen Gou-val (Kai fia) és Makoto-val (Tyson fia) játszik. Tehát az esemény, amit a képen látunk valóban bekövetkezett, de az animéből mégis kimaradt... Miért? A válasz valószinűleg az, hogy, mivel az anime sok szempontból különbözik a mangától, a teljes megértés, a lehető legjobb befejezés érdekében az alkotók teljesen eltekintettek a befejezésnél még csak 17-18 éves fiatalok jövőjétől.Valjuk be, azért a G-Revolution vége igy is elnyerte tetszésünket, még akkor is, ha nem világos minden, ami az utolsó részekben történt (gondoljunk csak Kai eltünésére, aztán arra, hogy ismét megjelent...).

 Nem is én lennék azt hiszem, hogyha nem emliteném meg új kedvencemet, a Kuroko no Basuke animét (2012 áprilisában indult, egyelőre csak felirattal nézhető). A fenti képen, ami amúgy zerochan mesterműve, Aomine Daiki és Momoi Satsuki látható. Ezek a képsorok egyáltalán nem valósak, mindketten 16 évesek egyelőre. Ráadásul Momoi folyamatosan azt hajtogatja, hogy Kuroko-t szereti, akivel korábban valóban randiztak néhányszor. Az ok, amiért a fenti párositás létezhet, az az, hogy Momoi maga jelenti ki, hogy, bár szeretett volna egy iskolába járni Kuroko-val, mégsem volt képes Aominét magárahagyni, féltette őt, igy a Touou gimnáziumot választotta, valamint később is látszik, hogy mennyire szivén viseli Aomine sorsát, ahogy Aomine is eléggé ragaszkodik Momoihoz. Tehát ez a jövő zenéje egyelőre, de muszáj volt megmutatnom nektek. :)
Ouran High School Host Club (OHSHC)! Ezt az animét mindenkinek látnia kell! Nem is hosszú, csak 26 rész, de erről bővebben máskor. A fenti képet szintén zerochan-nak köszönhetjük: rajta Tamaki és Haruhi, az anime két főszereplője (több főszereplő van, de maradjunk csak náluk). Sajnos ez az anime sem lépi át a szereplők 18. életévét (kivétel Honey-kun és Mori-kun), igy ezeket a képeket sem láthatjuk a képernyőkön. Viszont az előző párral szemben, itt sokkal nyilvánvalóbbnak tekinthető a végkimenetel. Tamaki tulajdonképpen szinte az elejétől bele van esve Haruhiba. Haruhi viszont nem veszi ezt észre, sőt, bár neki is tetszik Tamaki, azért elkalandozik a Hiitachin ikrek irányába is... Mindenesetre megvan közöttük a kémia, szóval... HEY, JAPAN! WE WANT TO KNOW HOW ENDS OHSHC! WE WANT TO KNOW THE FUTURE! : )) Addigis mig nem tudjuk, óvatosan a jósokkal, könnyen becsapják az embert...

U.I!: Az előző sorok néhány perc gondolkodás és néhány google keresés eredményei! Csupán a szórakosztatásotokra, és a saját magam irással való kielégitésére szolgálnak!

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése