2012. december 29., szombat

A Future Diary visszatér

Sziasztok,

     Hazánkban nem olyan ismert/kedvelt anime, illetve mangasorozat a Future Diary, vagy eredeti, japán nevén a Mirai Nikki. Azok számára, akiknek teljesen ismeretlen elárulom, hogy 12 kötetes manga után 26 részes anime, majd eddig 11 részes tv dráma készült belőle. Lehet, hogy ideje lenne odafigyelni rá, mert a készitő a következő évet a Future Diary évének érzik.

     Nemrégiben kiderült, hogy a Future Diary egy új kötettel tér vissza Japánba jövő júliusban, amihez persze úgy tervezik, hogy egy új anime DVD-t is ajándékoznak a rajongóknak. Az új történeteket az eredeti mangaka, Esuno Sakae irta, mig a "forgatókönyvet" az anime rendezője, Takayaba Katsuhiko késziti. Az új anime 25 perces lesz a tervezetek szerint.

     Az eredeti Esuno Sakae féle mangából több, mint 4 millió példány kelt el, és azóta már video játék is készült belőle, és mint mondtam 2011-től anime is. Az angol kiadásával a Tokyopop (amerikai) foglalkozott, egészen addig, amig tavaly le nem zárták (a tizenkét kötetből tizet adott ki).

     Az animéért a Funimation és a Niconico felelős (Japánban). Az élő szereplős tévés drámát idén áprilisban kezdték vetiteni.

     Nos, nem tudom mennyire keltettem fel az érdeklődéseteket, megjegyezném, hogy nem nagyon lehet magyar szinkronra számitani, de ugyebár az anyanyelven megtekintett animéket általában is jobban szeretjük.

A tizenkét Future Diary

Akane-chan, XOXO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése