2012. december 29., szombat

Drifters

Sziasztok,

     Tudom, hogy még ki sem száradt a tinta az utolsó poston, már ha tintával irtam volna és nem digitálisan..., de már itt is van még egy anime, amit be kell nektek jelentenek, kedves animefanok.

     Az új anime története pontosan ott kezdődik, ahol a tizedik Hellsing Ultimate OVA végetért. Azaz, legalábbis pont akkor találkozhatunk vele először. Hogy miért? A Drifters anime promoját, ami egyébbként Hirano Kohta munkája, hozzácsatolták a HU-hoz. Az új anime pedig egy elvarázsolt helyen játszódik, ahol törpék vannak, meg manó-szerű-izék. A szereplőgárda sem akármilyen, hiszen hősök alkotják: olyanok, mint például Hannibal vagy Joan D'Arc.

     Azt hiszem tőlem nem is kell többet megtudnotok, átadom a szót Fernando Blanco-nak, aki egyik kedvenc oldalamon (ugye kedvencnek számit, ha az ember eléggé rendszeresen visszajár rá) irt a jelenségről. Kiváncsian várjuk a további hireket!

Akane-chan, XOXO

Hellsing: Ultimate
 

A Future Diary visszatér

Sziasztok,

     Hazánkban nem olyan ismert/kedvelt anime, illetve mangasorozat a Future Diary, vagy eredeti, japán nevén a Mirai Nikki. Azok számára, akiknek teljesen ismeretlen elárulom, hogy 12 kötetes manga után 26 részes anime, majd eddig 11 részes tv dráma készült belőle. Lehet, hogy ideje lenne odafigyelni rá, mert a készitő a következő évet a Future Diary évének érzik.

     Nemrégiben kiderült, hogy a Future Diary egy új kötettel tér vissza Japánba jövő júliusban, amihez persze úgy tervezik, hogy egy új anime DVD-t is ajándékoznak a rajongóknak. Az új történeteket az eredeti mangaka, Esuno Sakae irta, mig a "forgatókönyvet" az anime rendezője, Takayaba Katsuhiko késziti. Az új anime 25 perces lesz a tervezetek szerint.

     Az eredeti Esuno Sakae féle mangából több, mint 4 millió példány kelt el, és azóta már video játék is készült belőle, és mint mondtam 2011-től anime is. Az angol kiadásával a Tokyopop (amerikai) foglalkozott, egészen addig, amig tavaly le nem zárták (a tizenkét kötetből tizet adott ki).

     Az animéért a Funimation és a Niconico felelős (Japánban). Az élő szereplős tévés drámát idén áprilisban kezdték vetiteni.

     Nos, nem tudom mennyire keltettem fel az érdeklődéseteket, megjegyezném, hogy nem nagyon lehet magyar szinkronra számitani, de ugyebár az anyanyelven megtekintett animéket általában is jobban szeretjük.

A tizenkét Future Diary

Akane-chan, XOXO

2012. december 28., péntek

Új Naruto mozi 2014-re

Sziasztok!

     Szerintem egy animenéző sincs, aki ne ismerné a Naruto cimű animét. Lehet tudjátok, lehet nem, de az biztos, hogy én már elmeséltem, hogy nekem is ez volt az első... És nézzétek, azóta már anime blogger vagyok... Na de térjünk is vissza a tárgyra, hiszen a Naruto még nem múlt, sokkal inkább jelen és jövő.

      A Jump Festa 2013 bejelentette, hogy egy új Naruto mozifilm van készülőben. Még nem sok adat van az új filmmel kapcsolatban, de azt már tudni lehet, hogy a japán verziót 2014-re várják. Ez lesz a tizedik mozifilm, amit a Naruto anime/manga adaptációjaként készitenek.

     A kilencedik film, a Ninja útja idén jelent meg, július 28.-án a mozikban. DVD-n és Blu-ray-en még nem kapható, azt csak 2013 április 24-ére várják, persze csakis Japánban. Mivel egyik új mozifilm kapcsán sem beszélnek még az észak-amerikai megjelenésről, igy azt sem tudjuk, hogy mi mikor tekinthetjük meg, de én már nagyon várom. Legutoljára idén októberben mutattak be Észak-Amerikában Naruto mozit, mégpedig a 3. Naruto Shippuden Mozit - A Tűz akaratát.

     Bővebb információkat a tizedik Naruto mozifilmmel kapcsolatban majd a Shonen Jump magazinból kapunk. Igyekszem majd továbbadni nektek a hireket.

     Gondolom ti is osztoztok velem a kiváncsiságban, hogy vajon mi újat kapunk a filmben, biztos felül szeretnék múlni majd az összes eddigi filmet. Tényleg, az eddigi filmekkel hogy álltok? Aki nem látta őket, gyorsan pótolja be, jelenleg még én is ezen igyekszem, van némi hiányosságom etéren, de remélhetőleg az új film érkezéséig behozom a lemaradást. Neked melyik a kedvenc Naruto mozifilmed eddig?

Akane-chan, XOXO

Naruto mozi 2014
 

2012. december 25., kedd

Pirate Warrior 2

       Megint egy One Piece cikk tőlem...:)
 Tehát ez egy játék lesz, ami mindenki nagy örömére még Európában is piacra kerül 2013 nyarán. Igen, hosszú idő tudom, de panaszra semmi ok hiszen nemrég adták ki a Pirate Warrior 1-et.
 A Namco Bandai és a Tecmo Koei bejelentették, hogy olyan jól teljesített az 1-es a boltok polcain és a kritikusok előtt is, hogy már javában készül a folytatás.Az Omega Force által fejlesztett JRPG hivatalos leleplezésére a japán Shounen Jump magazin keretein belül került sor.
Még  nem sokat lehet tudni , de azt biztosan , hogy Skypiea és Alabasta lesz a helyszín.  Valamint , hogy az ellenség Enel és az ő harcosai.

Hogy ne unatkozz vakációzás közben sem...

Sziasztok,

      Tudom, hogy most, ugye ünnepek alkalmával, nagyon sok szabadidővel rendelkeztek, amiket nem tudjátok kellőképpen a hasznotokra forditani. Túl sok az édesség, a finom étel, és a hasonlók, amik megrontják a munkamorálját az embereknek, még akkor is, ha megigérték magunknak, hogy ez alatt a néhány szabadnap alatt kitakaritják a házat...

     Nem látok be a házba, de lehetséges, hogy a szoba még mindig romokban áll, ünnep ide vagy oda... a házról ne is beszéljünk, ha ugye az volt a feltett cél. Viszont ha mégsem szeretnéd teljesen haszontalanul eltölteni a szabadságod, akkor válassz kellemesebb időtöltéseket. Ha most azt kéred, hogy soroljak egy párat... hát nem lenne nehéz dolgom, mégsem sorolok. Elég, ha egyet emlitek... nézz meg egy új animét, amire már nem jutna időd amúgy...

     Hogy ne mondjátok, hogy tippet nem adtam... tessék, október 5.-én indult el a Jojo's Bizarre Adventure cimű anime, amit, még én sem láttam, de talán számomra is most jött el az idő, hogy megnézzem, vagy legalábbis behozzam a lemaradást október eleje óta. Nem minden animével érdemes foglalkozni, azt mondják, de ha hihetünk azoknak, akik már látták, akkor ez azok közé tartozik, amelyek megérik, hogy rászánjuk az időnket.

      Ha szeretnétek mástól is megkérdezni igazam van-e, vagy csak jobban szeretitek, ha több ember szempontjából szemlélhetitek az "animét", akkor nyugodtan kattintsatok IDE, és olvassátok el a Phi Stars véleményét, rövid leirását az animéről. Megsúgom, azoknak, akik nem olvasnak Phi Starst, vagy mert nem szeretik, vagy mert nem beszélnek angolul, hogy a weboldal 5-ből 5 csillagot adott az animének, ami nem kis teljesitmény. Szóval... rajta... animézni a vakációban is... és ne felejtsetek blogot olvasni sem, mindig szükségünk van rátok, ti vagytok a motivációnk a fárasztó napok után, hogy leüljünk a laptop elé és elkezdjük gépelni a következő postot... Mint látjátok, vakációban még a megszokottnál is többet jár a szám... de remélem igy is szerettek...

Jonathan - Jojo's Bizarre Adventure
Akane-chan, XOXO
 

12. One Piece Film.

Elkészült a  One Piece Film Z!!!!!!!!
       Japánban december 15-én mutatták be , nagyon nagy sikerrel. Tatsuya Nagamine volt a rendező , Osamu Suzuki pedig az iró. Az zenéért Yasutaka Nakata volt a felelős. ... Különös módon a betétdal Avril Lavigne kanadai énekesnő "How You remind Me" és "Bad Reputation" cimű dalai lettek. Engem meglepett , nem tudom ti , hogy vagytok vele , de azért én örülök neki. :) 

Ez a film lesz az első a sorozatban ahol a cselekmény az Űj Világban játszodik. Hőseinknek itt kell szembenéznie az eddigi legnagyobb elenfelével, egy volt tengerrész admirálissal, Z-vel...

December 24

Sziasztok,

     Kemény negyed év blogolás után, fárasztó, néha éjszakábanyúló munkálkodás eredményeként eljutottam oda, hogy amikor ma, békés családi karácsonyunk közepette a blog dolgai eszembe jutottak, nem álltak égnek az idegeim, nem gondoltam a kiesésre, ha esetleg nem érkezik friss bejegyzés.

     Mint tudjátok, mindig nagyon hálás voltam Nektek, akik nap, mint nap, cikkről cikkre követtek bennünket, még akkor is, ha tudom, hogy valójában nem vagytok ilyen őszinte hivek nagyon sokan. Számomra egy ajándék ez a blog, aminek az örömét abban lelem, hogy mások olvassák, azt, amit én leirok. Amikor Hachiko-samaval elindultunk, akkor még nem gondoltam, hogy tágabb csapatban fogunk dolgozni, de láss csodát... még 4 hónap sem telt el az indulás óta, de már egész csapat van a hátunk mögött... Sosem gondoltam, hogy vezetőszerkesztő leszek egyszer... Sosem gondoltam, hogy külön emberem lesz a designra, vagy a hirszerzésre... de megadatott, mert Ti támogattatok minket, Kedves Olvasóink...

     Köszönjük szépen és számotokra is olyan örömökben gazdag, boldog ünnepeket szeretnénk kivánni, amilyen nekünk is adatott, vagy akár jobbat...

   Akane-chan,
és vele a blog teljes csapata
kiván BOLDOG KARÁCSONYT
XOXO

 

2012. december 23., vasárnap

Kubo Tite nagy bejelentése:)

          Bár még nem a Bleach anime folytatását jelentettebe - mindenki számára közölve volt , hogy lesz folytatás , ahogy a manga előrehaladottabb állapotban lesz , hogy ne kelljen annyi filler részt végignézzünk - .
Tehát ő is a  Jump Festa rendezvényen tette meg rövid és tömörbejelentését , mely szerint megnősül
A kép nem 2012-es

... én nagyon remélem , hogy a házassága nem fogja befolyásolni a manga illetve anime folytatását.... de amúgy örülök neki ... épp ideje volt igy 35év körül ... 

Új Naruto Anime Movie

 A Naruto anime készitői a Jump Festa rendezvényen bejelentette , hogy egy új anime movie projektet indit 2014-re.
 A többi információt a  Shueisha és a Weekly Shonen Jump magazinban fogják publikálni.
 Ahogy ezt már megszokhattuk 2004 óta minden évben egy új filmmel rukkolnak elő a készitők. 
       A 9. Naruto film, "A ninja utja " julius 28-án érkezett a japán mozikba. A Valószínűleg minden idők legjobb Naruto filmjével találkozhatunk majd, hiszen az eddigiekkel ellentétben most Masashi Kishimoto felelős a film forgatókönyvéért és a karakterdizájnért.

AKK Sexiest Girl from Bleach

Sziasztok,

     Mint látjátok nincs megállás! Amint egy szavazásnak vége jön a következő... Ennek például az a története, hogy két ember elkezdett beszélgetni a Bleachről... folytatták azon, hogy hogyan vannak a nők ábrázolva benne... kitértek az animére és a mangára... elmondták, hogy mennyire sajnálják, hogy a Bleach szünetel (mert őszinte hivei annak, hogy ez az állapot nem lesz végleges)... és valahogy kikötöttek a nagy kérdésen, amit már nem tudtak eldönteni.

     Tehát a kérdést nektek kell eldönteni!

     Melyik shinigami érdemli meg a legszexibb csajnak járó dijat a Bleach animéből? Hikifune Kirio vagy Matsumoto Rangiku?

     Szavazás, nemcsak Bleach fanoknak, a blog jobb oldalán. Szavazzatok a többi kategóriában is!

     
     A blog számit a segitségetekre!

Akane-chan, XOXO
 

2012. december 22., szombat

AKK Best Action Anime

Sziasztok!

     A múltkor nem tudtam befejezni, ezért most teszem. Itt az ideje, hogy kijelentsem az AKK Legjobb Akció Animéjének járó diját. A blog jelölése és a ti szavazataitok alapján:

2. Helyezett lett:

 Full Metal Alchemist

A győztes pedig, 
az 1. helyezet:

 DRAGON BALL Z

     Köszönöm szépen mindazoknak, akik szavaztak, remélem, hogy a többi szavazásban is részt fogtok venni. 
     Döntsük el együtt, hogy mi mennyit ér!

Akane-chan, XOXO
 

2012. december 21., péntek

Dragon Ball manga ujra nyomtatva

V-Jump bejelentette , hogy szinesben is kinyomtatja Akira Toriyama Dragon Ball cimű mangáját.
        A manga február 4.én fog debutálni. A szines kiadás a Saiyan Sagat fogja felölelni. A könyv ára még nem hivatalos.
   Ugyanazon a napon Akira Toriyama kiadja a :Dragon Ball Super Complete Collection 1-t.
De ha ez még nem lenne elég a Dragon Ball-ból akkor az "Akira Toriyama: A Dragon Ball Világa" cimű kiálitás márciustól szeptemberig Tokyoba , Osakaba és Nagoyába utazik , mivelhogy a szerző azt szeretné , hogy a kiálitás utazásának kezdete pont egybeessen a Dragon Ball Z :Az istenek harca filmmel.

Japán történelmi sorozat az M1-en

Éljen , végre egy Japán sorozat is nézhető a Tv-ben. Tehát a sorozat január 7.én indul , minden hétköznap14:30-kor kezdődik .
Tehát ahogy a cikk cimében is olvasható történelmi sorozatról A Tokugawa Iesada feleségéről, Atsu hercegnő életéről szóló 50 részes sorozat az Edo-korszak utolsó éveiben, a 19. században játszódik.A lány 21 éves korában váratlanul a sógun felesége lesz, ám másfél évvel később már özvegyként kell megállnia a helyét. Atsu hercegnő arra áldozza végül az életét, hogy a Tokugawa klánt megvédje, ezért jelentős politikai szerepet vállal, és elősegíti a Meidzsi restauráció kiépülését. - megint egy női vezető - 
     A sorozatban remek szinészek játszanak , mint pl: Miyazaki Aoi (ő játszotta a NANA filmben Hachit ) , Suzukaze Mayo (az énekes )  és Eita ...
...én biztos minden nap ott fogok ülni előtte...

Iron Man fanok figyelem!!!

     A közkedvenc Vasember 2013-ban visszatér egy egész estés anime filmben... Rengeteg már ismert karakterrel is találkozunk megint , ott lessz Fury , a Feketeözvegy , Solyomszem, War Machine és a Megtorló is. -hm nem akarok hozzájuk megjegyzést fűzni -
A Madhouse az Ezekiel Stane-nel folytatott párharcát eleveníti fel Tony Starkkal.Stane olyan bio-technológiát dolgoz ki, amellyel kenterbe verheti Vasemberünk páncélját is. Miután Stane egy terrorista támadást ráken az ártatlan Vasemberre, főhősünknek nem marad más hátra, mint tisztázni a nevét és megmenekülni a S.H.I.E.L.D. ügynökei elöl .
Az anime 2013 tavaszán fog megjelenni, Ironman: Rise of Technovore címen. Az animét Hamasaki Hiroshi rendezi és a forgatókönyvet Brandon Auman irja .
... nem tetszik a poszter, de a trailer meggyőzött , valamennyire... talán Robert Downey Jr. fog hiányozni a legjobban a filmből. Még meglátjuk milyen lesz...

2012. december 19., szerda

Cikk rekord

Sziasztok!

     Ajánlom figyelmetekbe rekorder cikkünket, a Új Dragon Ball film-et, amely elsőnek érte el a 100 megtekintést a blog történetének. Remélem örülnek a rajongók és újabb rajongókat hoznak a blogra. Ne felejtsétek el, hogy ha ezt keresitek, akkor erről a jövőre várható film elsőként a mi blogunkat adja ki magyar nyelven a Google keresőjében.

     Köszönjük a támogatást és kérünk titeket, hogy nézzétek meg a többi cikkünket is, lehet találtok valamit, ami érdekel titeket. ARIGATO!

Akane-chan, XOXO
És az AKK csapata

AKK Best Live Action Anime dij

Sziasztok, 

     Az előző cikk csak a kezdet, a java még hátra van. A legjobb Action Anime szavazását is lezártuk már és kiértékeltük az eredményét. A szavazás nagyon egyöntetű volt, az első helyezett nagyon elhúzott, igy nem volt nehéz dolgunk nekünk sem.

Lássuk a dobogót:

3. Helyezett:
Blood: The Last Vampire

 2. Helyezett:
NANA


1. HELYEZETT - A GYŐZTES:

AZ AKK BEST LIVE ACTION ANIMÉJE

DEATH NOTE


 Gratuláció minden helyezettnek a dobogón, de főleg a Death Note-nak, hiszen hihetetlen fölénnyel nyerte meg a versenyt, nem is kérdés, hogy ti őket szeretitek a legjobban és nem is vagytok vele egyedül.

Akane-chan, XOXO

Legmenőbb AnimeCsaj!!!

Sziasztok!

     Örömmel jelentem be, hogy megvan a Blog legjobb animecsaja a TI szavazataitok alapján. Remélem mind örültök!

    Mivel szoros volt a verseny a második helyezettet is kiirjuk. És megjegyzendő, hogy mind a ketten a Naruto/Naruto Shipuuden animében szerepeltek.

    2. Helyezet:
 TEMARI

     1. HELYEZETT, az ANIME KRITIKA KLUB LEGMENŐBB ANIME CSAJA 2012-ben: 

Konoha Ötödik Hokagéja

TSUNADE


Gratulálunk az versenyzőknek, hogy bejutottak az első rostán és egyáltalán részt vehettek a versenykiiráson, de a külön gratuláció az mindenképpen a két dijazotté, hiszen végül is ők a lényeg most, nagy tapsot Temarinak és TSUNADÉnak.

Akane-chan, XOXO
 


2012. december 5., szerda

1000 felett!

Sziasztok!

     Örömmel jelentem nektek, hogy a blog megtekintéseinek száma ma átlépte az 1000-es számot, még a tervezett negyedév előtt (igaz, csak 4 nappal hamarabb). Köszönjük szépen mindazoknak, akik olvasnak és támogatnak minket. Azt szeretném, hogy a jövőben minél jobban be tudjalak vonni titeket is. Ha megtudtok valamit, ha eszetekbe jut valami, akkor az beépithető lehessen a blogba. 

    Ugye, tudjátok, hogy szeretünk titeket! :)

 Akane-chan, 
és az AKK egész csapata:
Hachiko-sama és Aoi-san,
informátorok és ötletadók,
képszerkesztők.

2012. december 4., kedd

Worst Anime Dij

Sziasztok!

     Nem is én lennék, ha nem gondolnák rögtön szavazási lehetőségre, ahogy eljön egy új hónap. Még igy is, hogy, igen, tudom, a többit sem zártuk még le, de hamarosan arra is sor kerül.
     Szóval, lássatok csodát! Most kivételesen nem a legjobb, hanem a legrosszabb fog győzni. Itt nem olyan animék vannak, amik nincsenek szépen megrajzolva, hanem, amelyek például azért kerültek ide, mert az üzenetük nem a pozitiv kategória, vagy azért, mert unalmas vagy mert... hát az összes más más indok miatt került ide, és ami azt illeti annak, aki kiválogatta nem volt könnyű dolga (szerencsére nem az enyém volt ez a szörnyű fárasztó megtiszteltés).

     Lássuk tehát december első szavazását: WORST ANIME DIJ
  • 5 Centimeters Per Second
  • Deadman Wonderland
  • Hanbun No Tsuki Ga Noboru Sora
  • Simoun
  • Suzuka
     Képeket nem társitok, felesleges lenne, nem szépségverseny. Aki nem tudja miről van szó, az nyugodtan utánnanézhet a dolognak, de tapasztalatból mondom, úgy is a pillanat heve dönti majd el a szavazatot.

Szeretlek titeket,
Akane-chan, XOXO