2013. április 13., szombat

Magyar hiresség Japán TV-ben

Egy kicsivel vidámabb hirrel tértem vissza, Olvasgattam mindenfélét az interneten és beleakattam egy cikkbe , amit ahogy elolvastam rátok gondoltam :) .
  Nem tudom mennyire és melyik adót nézitek de a TV2 csatornán megy a Tények. A Tények egyik hiradósa Várkonyi Andrea, na már most valamilyen úton módon a japánok őt választották ki.
Hogy mire?Az  Aasahi TV úgy döntött , hogy kelet-közép európai tévésekkel készit dokumentumfilmsorozatot.
 A stáb a napokban érkezett hazánkaban és két napig szinte mindenhova követték. Végül elmondták , hogy igen nagyra becsülik azt , hogy egyensulyt tudott teremteni a család és a munka között és , hogy igen , a japán embereknek is erre lenne szükségük.
Gratulálunk Andreának .... 

2013. április 12., péntek

Elhunyt Yamaguchi Noboru

          A mangaka április 4-én hunyt el . 2011-ben diagnosztizáltak nálla rákot , akkor azt mondtak az orvosok , hogy nem lehet műteni . Egy epekő műtét után , az orvosok észrevették, hogy a daganat összement és ezért megműtötték , a mangakának viszont korházba kellet menjen a sikeres műtét után is.
Tavaly visszatért a munkához , be szerette volna fejezni a Zero no Tsukaimat az év elején . Aztán novemberben azt nyilatkozta , hogy nem tudja befejezni , a mangaka két nyelven is bocsánatot kért az olvasóitál , tőllünk és megköszönte  a biztató szavakat .


Részvétünk az egész családnak. Nyugodj békében Yamaguchi sama.

2013. április 1., hétfő

Nippon Shoxx Best of!

Időpont: 2013 április 12, péntek , 21órától - este 9 -
HelyszinKék Yuk (Bp. Fényes Adolf utca 28. )
Belépő 800ft
DJ-k: Case & Ji
  A Nippon Shoxx 2003 április 25.-én gyűlt legelőszőr össze , bár ekkor még nem igy hivták , ezt a nevet csak 2005-ben adták neki , de ettől függetlenül 12.-én ünneplik 10. születásnapjukat .
   És aki nem szereti annyira k-pop-ot annak van egy jó hirem , ezen az estén eut a műfajt hanyagolni fogják, igen ,. j-rock lesz szinte csak. Megin bulizhatunk az elmúlt évtized j-rock számaira.